Trenduri

Colectiile Unicom Starker in imagini

8 TOP TRENDURI IN DESIGNUL BAILOR PENTRU 2018

Top Trends in Bathroom Tile Design - Sebring Services

Alegerea plăcilor pentru proiectul dvs. de remodelare a băii nu mai este așa de simplă. Există atât de multă varietate în design, formă, culoare și textură, care pot fi copleșitoare. Cu câțiva ani în urmă, plăcile au fost în mare parte prevăzute pentru beneficiile lor funcționale (rezistență la apă, durabilitate, întreținere redusă), dar astăzi, impactul lor estetic este la fel de important ca și funcția lor. Acesta este motivul pentru care producătorii și-au extins selecțiile pentru a oferi stiluri cu adevărat unice pentru proprietarii de case. Cu sfaturile specialiștilor noștri, am identificat tendințele top 2018 pentru băi de baie pe care ar trebui să le căutați. Se concentrează pe finisaje, culori, forme și modele.

1. Pardoseli lucioase, finisajul mat va fi in trend
Popularitatea plăcilor de finisare mată ne urmează în noul an. Ele prezintă un stil de frumusețe moale, dar puternic, care nu devine prea copleșitor. Un avantaj al plăcilor mată este faptul că acestea nu prezintă mirosuri și urme de apă la fel de ușor ca plăcile lucioase. Acest lucru le face ideale pentru podeaua băii, în special în băi aglomerate. Luminozitatea scăzută îi ușurează menținerea. La instalarea plăcilor de finisare mată asigurați-vă că există suficientă iluminare, atât naturală, cât și artificială, deoarece aceste plăci nu sunt cunoscute pentru reflectarea luminii.

Placile finisate cu luciu au un efect mai dramatic asupra băii. Ele tind să creeze un aspect elegant și foarte lustruit. Acesta este motivul pentru care sunt încă populare. Ele sunt deosebit de bune pentru băile mici, deoarece tind să reflecte o mulțime de lumină și să creeze percepția unui spațiu mai mare decât pare. Dar pentru că au nevoie de mai multe lucrări de întreținere și sunt un pericol de alunecare, plăcile de finisaj lucioase sunt adesea folosite pe pereți sau în zonele cu podeaua de joasă trafic.

Dacă sunteți în căutarea de eleganță subevaluată cu sofisticare nerostită, du-te pentru țiglă mată finisaj. Ele sunt, de asemenea, minunat dacă doriți un stil de pământ în baie. Dar dacă ceea ce căutați este ceva mai dramatic și captarea atenției, plăcile de finisaj lucioase sunt chiar pe alee.

2. Neutru si simplu

Top Trends in Bathroom Tile Design - Sebring Services

Design-urile contemporane utilizează în mare măsură culorile neutre, iar acest lucru rămâne în cazul tendințelor pentru dale de baie din 2018. Culorile luminoase, cum ar fi albastru, roșu și galben, nu sunt obișnuite în baie și nu vor fi stele strălucitoare în curând. În schimb, proprietarii de case se îndrăgostesc mai mult cu neutralii și în special cu cei neutri, cum ar fi gri, bej și creme. Gri și bej au devenit foarte populare ca neutre complementare. Atât de mult încât o nouă culoare a apărut după nume și a apărut în selecțiile de produse. Deci, fii atent la: “Greige”.

Verificați ideile noastre de design pentru a vă inspira pentru proiectul dvs. Pentru băile care au nevoie de puțină luminozitate, albul este perfect. Baia este construită pentru relaxare și aceste culori întăresc această atmosferă. Prin faptul că sunt neutri, ei permit minții să rămână liniștiți și să se relaxeze creând un sanctuar în casă. Puteți utiliza aceste culori de la podea până la tavan. Pentru a vă asigura că baia nu devine lipsită de viață, în nuanțe diferite de culori neutre, texturi, forme și / sau finisaje, pentru a aduce totul într-un mod nou și minunat.

3. Modele grafice
Indiferent dacă pe podea sau pe perete este piesa de accent perfectă în orice cameră! Fie în culori delicate subțiri, fie în culori contrastante îndrăznețe, modelele complicate disponibile pentru aceste plăci vă ademenesc și vă surprind inima.

4. Placi de metrou cu mai multe Pizazz

Top Trends in Bathroom Tile Design - Sebring Services

Unii ar putea crede că plăcile de metrou pot fi plictisitoare. Aceste dreptunghiuri albe 3 de 6 inci pot fi destul de obișnuite. În 2018, plăcile de metrou vor deveni mai interesante, deoarece plăcile se îndepărtează de dimensiunea și modelul tradițional. Mai precis, vom vedea aceste plăci oferite în mai multe culori, dimensiuni mai mari și modele tipice de proiectare (dom, înclinat, arcuit și sculptural). Perechea cu culoarea contrastantă a culorii și scenă a fost stabilită pentru o inversare minunată față de aspectul comun albe. Puteți chiar să cuplați culori diferite de țiglă în benzi orizontale sau orizontale sau să încorporați plăci diferite cu șablon pentru a crea un mozaic încântător de perete pentru baie. Posibilitățile sunt cu adevărat nesfârșite, deoarece plăcile de metrou pot fi amestecate și potrivite în tot felul de variații fascinante.

5. Placi geometrice

Top Trends in Bathroom Tile Design - Sebring Services

Nu este vorba doar de culori și modele de țigle care devin tot mai diverse, producătorii joacă, de asemenea, în jurul cu forme. 2018 tendințele băii de baie vor varia de la dreptunghi tradițional la o varietate de alte forme geometrice. O formă specială care a reapărut în ultima vreme este hexagonul. Plăcile hexagonale își fac drumul înapoi în baie, în toate dimensiunile, culorile și texturile, în special pe podelele de dușuri, unde creează un aspect diferit.

Pentru a face un pas mai departe, creați modele unice, folosind plăci colorate diferite și repetați prin spațiu. De ce să te oprești la podeaua de duș? Puteti plasa aceste placi imbatabile pe podeaua dvs. de baie, in modele de design gresie, geometrice, geometrice si combinati cu modele de culori pentru a crea stiluri complicate si opresive.

Placile geometrice pot fi utilizate pe scară largă (toți pereții sau întreaga podea) pentru a seta tonul pentru baie sau pot fi folosite pe un perete de accent pentru a crea un pivot indraznet de restul băii. În băile mici, ele ajută la îmbunătățirea percepției spațiului, în special atunci când se potrivesc bine cu culorile neutre. În băi mari, ele formează accente artistice în locuri cum ar fi zona de spa sau stația de machiaj.

6. Scânduri din lemn pentru podele
Scândurile din lemn încep abilitățile de pe piață. Dimensiunile tigla non-tradiționale au devenit populare de ceva vreme. Majoritatea oamenilor merg în general mai mari, dar cu scânduri, puteți personaliza dimensiunea. Cele mai multe lățimi sunt de 6 “, dar lungimile variază între 12” și 48 “. Permiteți-vă să creați modele ornamentate, cum ar fi herringbone. În timp ce plăcile realiste din lemn sunt cele mai comune, cum ar fi stejarul, arțarul și ciresul; există o mulțime de alte finisaje disponibile pentru a face apoi să pară distressed, erodate, sau spălate de culoare albă. Porțele din lemn de porțelan sunt perfecte pentru baie, deoarece oferă o rezistență sporită la pată și apă fără a sacrifica estetica designului. Plăcile din lemn pentru cereale doar îmbunătățesc aspectul organic necesar mult în spațiul de baie. Pentru un aspect mai convingător, puteți încerca să amestecați plăci de piatră naturală și alte materiale, cum ar fi betonul, cu boabele de lemn. Acest lucru adaugă un stil neașteptat, dar binevenit, la podele.

7. Podele de marmură în tonuri moi și modele de dimensiuni mai mari

Top Trends in Bathroom Tile Design - Sebring Services

Marmura este un material de înaltă calitate, care este popular pentru frumusețea ei uimitoare de lux. Marmura este o rocă naturală și fiecare piesă vine cu propriul colorant și stil unic. Diferențele dintre culoarea venei și culoarea subtilă au un aspect atrăgător. În ciuda legăturii sale cu palatele și conacele; marmura sa transformat treptat in casa noastra, in special in bai. Datorită Mamei Natură, tehnologiei și transportului îmbunătățit; proprietarii de case au acces la o mare varietate de dulapuri de culori diferite și de a alege de la. Dar, la fel ca multe alte zone ale casei, vom vedea o revenire la tonuri de culoare moale în 2018. Aceste finisaje neutre permit frumusețea naturală a marmurei să strălucească la cel mai bun și fără impedimente.

Verificați aceste modele de baie pentru a obține sucuri care curg. Pentru a adăuga un interes interesant, pardoseala din marmură, care prezintă modele la scară largă, funcționează în special în băi mari. Podeaua devine, în esență, o bucată mare de pânză unde frumusețea naturală a marmurei completează modelul interesant gravat pe el. Interesant, nu trebuie să obțineți marmură reală pentru a vă bucura de acest stil. Minunatele tehnologii permit producătorilor să proiecteze plăci de porțelan pentru a se asemăna cu marmura naturală în aproape toate aspectele. Deci, dacă vă gândiți la un aspect luxos pe un buget mai rezonabil, plăcile cu aspect de marmură sunt ceva de luat în serios în timp ce planificați renovarea băii dvs. în 2018.

8. Finisajele textuale
Adăugați variația, adâncimea de culoare și interesul suprafeței în orice zonă a băii, prin încorporarea plăcilor de câmp texturate. Texturile pot apărea subtile sau pronunțate, în funcție de materialul utilizat, de finisajul aplicat și de culoarea dorită.

Raked sună la fel ca numele … este ca și cum cineva a tras un rake peste suprafață și a lăsat toate liniile de pe suprafață.

Dale 3D dimensionale pot inspira aproape orice, de la un sentiment la un obiect sau un loc. Dar când totul este spus și făcut, este de obicei considerat o piesă de artă. Această categorie vine în tot felul de forme, dimensiuni și stiluri care pot fi combinate în combinații nesfârșite pentru un spațiu unic.

Aceste tipuri de gresie creează noi puncte focale în casă folosind bucăți distincte de pardoseli și aplicații la fel de diverse ca și peretele unei camere de luat masa. Eleganța nu mai este pentru restul casei.

Concluzie
Alegerea plăcilor potrivite pentru baie poate fi o provocare. Există atât de multe varietăți. Trebuie să alegeți ce culoare, finisaj și formă doriți să nu menționați materialul însuși. Sperăm că informațiile de mai sus despre tendințele de design pentru baie pentru anul 2018 vă vor ajuta să decideți ce dale va arăta cel mai bine pe podeaua sau pe pereții dvs. din baie.

GRESIE PREMIUM a dedicat aceasta sectiune pentru specialisti, arhitect sau designer, pentru a putea obtine toate informatiile necesare proiectelor.

Unicom Starker pune la dispozitie cataloage pdf si toata baza de imagini, foldere cu placi ale colectiilor care va pot ajuta sa va ajute in alegerea decorului, finisajului si structurii acestuia cat si proiectare si randari 3D.

Pentru a putea vizualiza si descarca imaginile va rugam sa va inscrieti mai jos:

Error: Contact form not found.

Categories

Folosim cookies pentru o experienta mai buna pe acest site.
Start typing to see products you are looking for.
WhatsApp chat
Call Now Button