Oferta outlet gresie si faianta 30x60 60x60 60x120 20x120 30x120 gresie tip parchet modele gresie si faianta modele gresie
gresie si faianta pret mic outlet gresie

Fabricile de gresie si faianta ofera periodic stocuri beneficiind de discounturi importante fata de preturile de lista. Oferte gresie outlet Gresie si faianta de calitatela preturi mici negociabile. Gresie faianta din stoc. Placi ceramice de calitate premium.

Aceste colectii sunt ideale pentru proiectele cu buget redus care doresc sa obtina un design de top cu costuri reduse.

In cazul proiectelor care au un necasar important de placari ceramice (minim 200 mp) pot benefica de discounturi speciale de pret de la producatori.

Calitatea A/1 este o calitate superioara fara imperfectiuni si este conforma standardelor de calitate din catalog
sectiunea tehnica a produsului.
Pentru aceasta nu se accepta retur in cazul comenzilor externe. Pentru Calitatea A/1 producatorul recomanda rosturi de minim 2 mm.

Calitatea EOL (END OF LINE) / FUORI PRODUZIONI (OUT OF PRODUCTION) – este o calitate superioara fara imperfectiuni si este conforma standardelor de calitate din catalog sectiunea tehnica a produsului.
Pentru aceasta nu se accepta retur in cazul comenzilor externe. Pentru Calitatea A/1 producatorul recomanda rosturi de minim 2 mm.
Modelele si dimensiunile etichetate EOL nu se pot comanda in viitor si sunt disponibile doar in cantitatea ofertata.

Stock Clearence – marfa provine de la furnizori care au un stoc limitat si doresc sa il vanda rapid pentru a face loc in depozit si nu pot livra cantitati suplimentare. Se vinde AS-IS (asa cum sunt).

Outlet – modele in cantitati limitate din colectii iesite din productie sau care nu mai fac parte din colectiile actuale. Se vinde AS-IS (asa cum sunt).

Calitatea BULK – este o calitate mixta. Placile si cutiile nu au fost sortate, verificate, se vinde AS-IS. “As-is” inseamna ca vanzatorul vinde si cumparatorul cumpara un produs in orice conditie exista si cumparatorul accepta produsul in conditia in care se afla cu toate viciile existente prezente si viitoare, marfa
nu are garantie.

Calitatea B/MS/SE – este o calitate mixta. Placile etichetate B/MS/SE pot avea imperfectiuni grafice de suprafata cum ar fi puncte, picaturi sau modificari ale venaturii grafice, diferente de ton sau culoare fata de placile din caloage, imperfectiuni de taiere si ciupituri ale suprafetelor pot fi prezente, modificari ale suprafetelor si liniaritatii acestora, defecte pe partea din spate a placii. Cal B/MS/SE NU este conforma standardelor de calitate din catalog sectiunea tehnica a produsului. Pentru calitatea B/MS/SE, producatorul acorda o garantie limitata. Se vinde AS-IS. Conditii de retur pentru Cal B/MS/SE: se accepta returul placilor cu defecte pentru cal B/MS/SE in maxim 48 h de la livrare in urmatoarele conditii – Daca placile nu pot fi montate sau prezinta defecte majore. Marfa sa fie in ambalaj original fara urme de montaj sau debitate si sa fie livrata la depozitul Gresie Premium. Pentru Calitatea B/MS/SE producatorul recomanda rosturi de minim 2-3 mm.

gresie engros importator gresie gresie pret mic outlet gresie bucuresti Placi ceramice portelanate gresi Faianta la pret mic oferte speciale stocuri de la fabrici Italia modele deosebite de gresie outlet gresie vanzare engros Oferte Discounturi 69-90 lei  Oferte Gresie Faianta Outlet Discounturi Stocuri magazin gresie si faianta de calitate fabrici gresie gresie italia gresie faianta spania outlet bucuresti vindem ieftin gresie si faianta stocuri gresie outlet gresie bucuresti.