Bine ai venit in universul placilor ceramice de calitate!

Unicom Starker – Italia este lider in industria placilor ceramice prin inovatii continue in materie de materiale si modele, acesta este motivul pentru care ne mandrim sa servim un numar mare de clienti cu o calitate continua si o inovare constanta cu timpul.
Se poate vedea frumusetea in tot.

Unicom Starker – Italia inventeaza trendul, ofera texturi si modele simple inspirate din natura sau si pur si simplu ofera optiuni de pentru a proiecta un mediu de viata frumos.

Gresie Premium este reprezentanta de vanzari a Unicom Starker – Italia.

Unicom Starker s-a alaturat celui mai select grup de producatori din Italia COEM SPA, FLORIM CERAMICHE SPA, Industrie Ceramiche PIEME SPA, MARAZZI GROUP SRL avand astfel cele mai importante linii de productie din Italia, designeri renumiti, fiind recunoscuta ca un trendsetter pe piata internationala a placilor ceramice.

Colectiile Piatra, Lemn, Parchet, Dusumea, Modern/Contemporan, Exterior 2thick 20 mm, in variate tonuri cromatice si tipodimensiuni avand detalii specifice ale conceptului, alaturi de piese speciale (profile de treapta, plinte, listinguri, mozaicuri, etc) sunt preferate de arhitecti, designeri de interior, investitori, dezvoltatori, beneficiari finali,  pentru orice proiect.

Unicom Starker | Italy (52)

Toate Colectiile (335)

Appiani | Italy (9)

ALFA LUX | Italy (24)

Postari Recente

Aboneaza-te la Newsletter

[mc4wp_form id=”74″]