[rev_slider alias=”slider-5″][/rev_slider]

Colectii Gresie Faianta de calitate, portelanata, rectificata, gresie exterior, gresie tip parchet, gresie faianta baie, modele bai, idei amenajare, idei design interior. 

gresie premium showroom gresie si faianta de calitate premium
gresie si faianta pentru casa si gradina
gresie tip parchet gresie faianta de calitate
livrari gresie si faianta
gresie faianta
gresie unicom starker italy
grersie exterior 20 mm
podele flotante gresie si faianta exterior
PROFILITEC profile profesionale
informatii despre gresie si faianta
Colectii gresie si faianta de calitate
ADRESA Showroom

Str Grivita 19 K
Otopeni
RO - 075100

Program Showroom
L-D 9-21
Deschis 365 zile/an

Ne gasesti pe Waze & Google Maps click si ai ajuns.


Gresie Premium – Showroom Colectii este reprezentanta de vanzari oficiala pentru cele mai importante fabrici de Gresie si Faianta din Italia. Reprezentanta de vanzari pentru 20+ fabrici de gresie si faianta de calitate.

Gresie Premium este dorinta noastra de a furniza servicii si solutii adaptate nevoilor si dorintelor dvs de amenajare. Experienta noastra de peste 20 ani in piata amenajarilor interioare ne recomanda pentru proiectele dumneavoastra.

Echipa Gresie Premium este permanent la dispozitia dvs cu raspunsuri, mostre si sfaturi de amenajare si montaj, specificatii tehnice ale produselor de la producatori.

Oferim solutii si idei originale, modele ale unor importanti designeri pentru amenajari, de la fabrici de prestigiu din Italia Unicom Starker, Cerdomus, Alfa Lux, Dom Ceramiche, Herberia, Gambini, Isla tiles, Appiani, Ariostea, Mutina, Evoluzioni, Atlas Concorde, Piemme, Valentino, Versace, Dunin.

Negociem permanent cu furnizorii nostri cele mai bune preturi din piata pentru proiectele noastre. Oferte speciale. Preturile si discounturile pentru cantitati peste 200 mp vor fi negociate direct cu fabricile producatoare care vor asigura cel mai bun raport calitate pret din piata.

Din stoc sau la comanda in 7-10 zile modele si colectii 2021.

Livram colectii BulkMS si Outlet pentru proiecte cu buget redus. Livram oriunde in Romania prin reteaua de distributie la nivel national in 48h.

Singurul showroom deschis L-D 9-21 pe care poti sa il vizitezi fara programare. Vino cu arhitectul sau designer-ul tau sau impreuna cu familia si viziteaza o impresionanta colectie de placi ceramice de calitate.

In showroom regasesti toate colectiile din cataloage pe expozitoare si foldere creatii ale fabricilor puse la dispozitie de acestia ideale pentru o usoara alegere a amenajarii proiectului tau..

In sectiunea Cataloage regasesti O SURSA DE INSPIRATIE –

IDEI DE AMENAJARE

imagini modele si amenajari de bai, dusuri walkin, mobilier baie din placi cermamice custom, bucatarii, fronturi de lucru bucatarie, dormitoare, holuri si intrari superbe, amenajari exterioare, curti, alei, parcari, terase, pavaje exterioare rezistente, gresie exterior, gresie tip parchet, gresie interior, faianta baie, faianta bucatarie, modele calacatta, Modele aspect piatra, beton, rasina, lemn, etc.
Dorim sa fim furnizorul dvs de idei si materiale cu cea mai impresionanta colectie de placi ceramice de calitate, Depozit si Showroom gresie si faianta de calitate premium Italia. Colectii si

modele gresie fainata pentru Baie Living Bucatarie Trepte scari

Modele 2021 Gama variata gresie si faianta portelanata rectificata antialunecare grip mat lappato lucioasa polisata (polished) hexagoane romburi decoruri de mozaic si piatra naturala amenajari piscine si dusuri exterioare pavaje exterioare rezistente cu modele de gresie structurata Calitate si pret avantajos stoc.

Showroom Gresie si Faianta de Calitate, piese speciale Mozaic, plinta, trepte, taieturi speciale.

Lucram impreuna cu arhitecti si designerii pentru obtinerea stereotomiilor amenajarilor spatiilor dvs. Furnizam toata gama de placi de calitate si gresii pentru proiecte imobiliare cat si casa dvs care o vom transforma in acasa.

Profile Profilitec pentru gresie si fainata profesionale de cea mai buna calitate din Aluminiu Inox Alama. Profile colt, profile treapta, profile trecere, profile parchet, profile gresie, profile faianta, profile décor, profile trecere, prag trecere, profile mozaic, profile terase balcoane, numeroase accesorii.

Putem furniza orice model de placa si taiere personalizata pentru acestea in ateliere specializate din Italia si Romania debitari cu jet de apa CNC cat si debitare pe masini de taiat profesionale.

Caracteristicile tehnice generale ale placilor: Portelanata, Rectificata, Antialunecare R10 R12, interior, exterior, incalzire in pardoseala, scari, alei, terase, portelanata in masa, full body, monocotura bicotturagradini, grosimi 10-20 mm, gresie exterior 20 mm si sisteme montaj podele flotante pe ploturi si suporti gresie. gresie si faianta pret mic.

Decoruri Mozaic, Pattern-uri si modele de Gresie si Faianta – Idei si sfaturi de amenajare instalare cu placi frumos organizate in stiluri si modele de la designeri, Running bond, English bond, Herringbone, Cobblestone, Basket weave, Pinwheel, Versailles, Metro Style NY, Straight lay Shoroom exclusiv prin reprezentanta de vanzari Gresie Premium. Toate colectiile sunt disponibile in showroom. Modele pentru bai terase living bucatarie interior exetrior incalzire in pardoseala scari alei gradini parcare . grosimi 10-20 mm.

Noutati 2020 Noutati 2021 Faianta Gresie Hexagonala #SUBWAY #TILES #BRICK #metro style #TERRAZZO #LASTRE CERAMICE #Faianta #TAPET #Ceramic #Wallpaper #gresie # faianta #PATCHWORK #Gresie Faianta Baie #modele bai # modelebai #GresieFaiantaBucatarie #GresieLiving #Faianta Living #GresieExterior #Ceramicadecor listing Gresie Faianta Dimensiuni Mici Placi Ceramice Dimensiuni Mari Placi Ceramice Designeri Gresie Aspect Lemn Gresie si Faianta Aspect Piatra Faianta Gresie Contemporana Mozaic Ceramic Gresie Oferta Speciala outlet

Recomandari referitoare la montaj si si montaj gresie fara rost faianta fara rost pretabila incalzire in pardoseala, gresie anti inghet.

Configurator gresie si faianta randare bai proiect baie proiectare si randari bai design baie birourio de arhitectura si design recomandari si asistenta montaj gresie si faianta.

dimensiune placi  5×5 10×10 7.5×30 10×20 13×83 15×15 15×60 20×20 20×120 30×120 30×30 30×60 40×60″ 40×80 40×120 45×45 45×90 50×150 60×60 60×90 60×120 80×80 90×90 100×100 120×120 80×180 megadimensiuni pana la 150×300 160×320 decoruri piese speciale  plinta mozaic hexagoane taiere 45° taiere debitare dimensiuni speciale oferte pret outlet

Aspect placa Mat-Satin Semilucios Lappato Levigato Lucios Polisat Polished aspect Contemporan-Modern aspect ciment-beton aspect lemn

Antialuncare R 9 Antialuncare R 10 Antialuncare R 11 Antialuncare R 12 Antialuncare A   Antialuncare A+B Antialuncare A+B+C Grip gresie pret mic

Tip Placa  Grosime Placa 10 mm Grosime Placa 20 mm interior exterior podea flotanta-montaj ploturi incalzire pardoseala Gresie Faianta Rectificata Portelanata Full Body Compact Portelanat in masa White Body Red/Pink Body A/1 B/MS calitatea 1 oferte outlet design interior pentru un proiect reusit.

de unde sa te inspiri in alegerea unui design pentru locuinta ta : adela parvu blog arhitectul emisiunii vise la cheie; idecorate studio de design care noua ne-a placut si il apreciem;

designist – concepte de design care aduce o viziune de design exclusivist; creativ interior design cu eleganta si confort; spotondesign amenajari interioare desavarsite;

jurnal de design interior blog pentru casa ta trenduri si idei; design therapy ambiente de calitate;

diana mihaila bloger care iti organizeaza casa; acasa cu mami blog pentru mame si copii;

tettu inspirational trends Firma gresie si faianta design si amenajari interioare – Proiecte design interior Experienta in design interior case  si nu numai, multitudinea de proiecte realizate si clientii multumiti ne recomanda, fara echivoc, pentru a realiza concepte de  arhitectura de interior, de la simple, la complexe, clasice, moderne, eclectice sau mediteraneene, pentru locatii dintre cele mai variate: case, vile, hoteluri, restaurant, baruri, cafenele sau birouri. Obtineti design-ul dorit, apeland cu incredere la specialistii nostri!

Profesionistii nostri sunt intotdeauna interesati de calitate, nu de cantitate; fiecare proiect este tratat cu aceeasi grija deosebita, cu aceeasi atentie, de la inceput, pana la final.

Extrem de important pentru noi este ca fiecare client care apeleaza la serviciile noastre dedesign interior, si nu doar de design interior case, sa fie totalmente multimit.

Suntem intotdeauna disponibili pentru a raspunde intrebarilor, pentru a oferi clarificari, pentru a explica tot ceea ce tine de serviciile pe care le oferim; profesionistul designer interior responsabil de proiect va fi mereu dispus sa raspunda intrebarilor clientului, si in acelasi timp, va incerca sa il cunoasca, sa intealeaga, cat mai concret, ce anume isi doreste acesta dintr-o eventuala colaborare pentru un astfel de proiect.

Pana la o prima intalnire in vederea demararii unui proiect de Design Interior design interior , va invitam sa vizionati portofoliul nostru, care, speram ca va va convinge de potentialul si expertiza pe care vi le putem oferi Design interior case Design interior living casa clasica cu etaj – Portofoliu case clasice de lux. Marfa noastra este disponibila in Depozit Gresie Militari

Proiect design interior living realizat de echipa de designeri pentru o casa clasica cu etaj.  Proiecte amenajare interioara gresie si faianta Amenajari interioare living case, vile de lux cu gresie living italian mobilier italian si materiale premium de designer. Design interior casa de lux stil clasic – Amenajari Interioare case clasice Magazin Gresie si faianta Valea cascadelor