Blog

Ce alegem? Gresie de lux pentru living sau parchet ori mocheta?

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Atunci cand intrati intr-o locuinta, se intampla destul de rara sa observati cu ce este acoperita podeaua. Fara sa va dati seama, totusi, materialul respectiv, fie ca este gresie de lux pentru living, sie ca este mocheta sau parchet, iti poate influenta perceptia despre incapare. O face sa para fie mai primitoare, mai moderna, mai spatioasa sau cat mai originala in functie de ce material alegeti pentru locuinta dumneavoastra in a acoperi podelele. Daca va aflati in situati sa trebuiasca sa faceti chiar in momentele urmatoare o alegere cu privire la acest aspect, ar trebui sa va informati putin ca sa luati o decizie cat mai buna. Cand nu stiti exact pentru ce modele sa optati, va prezentam mai jos care sunt avantajele si dezavantajele catorva tipuri de materiale. Totusi, cel mai important aspect atunci cand luati aceasta decizie, este ca trebuie sa tineti cont de specificul pe care il are camera. Pentru bucatarie mereu o sa trebuiasca sa optati pentru gresie, la fel si in cazul baii si terasei. Cat despre living, hol si dormitoare, puteti alege fie mocheta fie parchet, fie gresie. Gasiti de exemplu la diversi importatori, modele de gresie de lux pentru living care o sa va transforme spatiul intr-unul de exceptie.

Camera copiilor, este ideal sa o amenajati cu mocheta, ne referim in mod special la podea. O mocheta destul de groasa si confortabola, cu un model special ales, poate fi o idee geniala  fiind un material practic si usor de curatat unde copiii se pot juca fara sa le fie frig si fara sa existe denivelari pe podea care i-ar incomoda, de exemplu acele mochete cu fire lungi care nu sunt deloc potrivite. In comparatie cu un covor, mocheta se curata destul de repede, iar avantajul principal este faptul ca este destul de sigura in timpul mersului ceea ce o face sa fie cat mai potrivita pentu copiii micuti.

Gresia face parte din alegerile de materiaole pentru podele usor de intretinut si cat mai racoroase. In comparatie cu parchetul sau cu mocheta, gresia nu se incalzeste niciodata, ba dimpotriva, chiar tine racoare la picioare si in special vara o sa va ajute enorm acest lucru. De reguloa, se pune gresi in toata casa in tarile mediteraneene unde sunt zile calde mereu, mai ales in unele perioada cand sunt cu adevarat toride. O gresie care arata bine cum ar fi o gresie de lux pentru bine, ci siguranta o sa aiba si un pret pe masura. La fel este si la modelele de gresie cu aspect de lemn. Gresia se intretine cu usurinta, dureaza destul de mult iar estetica este una cu totuol si cu totul deosebita. O gresia care este calitativa, trebuie sa fie mult mai rezistenta decat podeaua pe care este asezata.

Parchetul se foloseste in majoritatea incaperilor din casa deoarece ofera un aspect calduros si se asorteaza destuol de usor cu diverse tipuri de mobilier. Parchetul are calitatea de a retine caldura si este perfect pentru o familie cu copii, fie ca vorbim de parchet laminat sau din lemn natural.  Parchetul se recomanda a fi folosit in camera de zi dar si in hol, si potoi folosi culori complementare sau chiar diferite nuante ale aceleiasi culori.

Odata ce ai citit toate aceste informatii, cu siguranta o sa iti fie destul de usor sa faci cea mai buna alegerea pentru casa si familia ta si sa va bucurati impreuna de armonie si timp frumos petrecut impreuna intr-o casa cu un spatiu cat mai confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *