Blog

Sfaturi pentru un montaj profesional al placilor ceramice de Gresie si Faianta

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Placile ceramice de calitate cat si montajul acestora au acelasi cost in toata lumea de aceea montajul ar trebui sa fie executat in acelasi fel si cu sculele necesare astfel ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Sfaturi / Recomandari Montaj Gresie si Faianta

Sfat 1
Alege un meserias bun nu unul ieftin. Alege un profesionist.

Sfat 2
Alege materiale de buna calitate. Gresie si Faianta adaptata spatiului. Adezivi specifici suportului cat si a placilor ceramice.
Ceea ce este bun nu este ieftin!
Proiectul tau va fi mai durabil si fara probleme tehnice ulterioare.

Sfat 3
Planifica aranjamentul placilor cat si a decorurilor masurand cat mai exact spatiul ce trebuie amenajat. Recomandam sa optimizati placile pe fiecare perete desfasurand suprafata in plan a bai. Astfel nu veti avea pierderi sau achizitie in exces a placilor. Achizitia ulterioara a placilor ceramice din alte loturi de fabricatie ale aceluiasi model poate sa aibe diferente de ton de culoare.

Sfat 4
Respecta toate etapele de montaj, (consolidare si nivelare strat suport, hidroizolatie (in spatele placilor se vor forma spori de mucegai in lipsa unei etanseitati bune).

Sfat 5
Asigurate ca meseriasul are dotarile necesare pentru debitare, taiere, aplicare, chituire, curatare a placilor ceramice.
Dotari minim necesare: Mixer amestecare adeziv, Masina taiat cu piesa de titan, masina de taiat cu disc preferabil cu masa de taiere cu disc diamantat umed (taierea pentru piesele de precizie se poate realiza prin colaborare cu ateliere specializate), carote de taiere prin frictiune la turatie inalta (se monteaza pe flex unghiular) pentru gaurile de la baterie, calorifer, wc, doze, alimentare electrica oglinda, sistem de nivelare pentru montajul placilor ceramice, etc

Sfat 6
Aplica materialul tehnologic cu gletiera cu spatii si inaltimi de 5-8-10 mm.
Aplica intrun singur sens materialul pe toata suprafata stratului suport pentru o rezistenta buna pe toata suprafata placii ceramice aplicate.

Sfat 7
Chitul de rost trebuie sa fie aplicat cat mai corect astfel incat rostul sa fie umplut cu material astfel incat sa penetreze pana la stratul suport. Acesta va asigura durabilitatea instalarii placilor. Suplimentar se poate aplica un strat de lac de protecție pentru chit de rosturi cu rol hidrofob.

Sfat 8
Dupa aplicare si chituire aveti grija sa curatati toate urmele de material de pe placi astfel ca placile sa ramana curate. NU folositi scule abrazive pentru curatare prin frecare mecanica astfel sa nu se deterioreze suparafata placilor ceramice.

Exemplific mai jos sculele necesare pentru montaj profesional gresie si faianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *