Blog

Lastrele ceramice de mari dimensiuni de la Fiandre, Italia – o alegere de înaltă calitate pentru designul modern

Lastrele ceramice de mari dimensiuni de la Fiandre, Italia – o alegere de înaltă calitate pentru designul modern

Fiandre, o companie lider în producția de plăci de porțelan de gamă înaltă, oferă soluții excelente pentru pardoseli și acoperiri în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania are o gamă largă de produse, care răspund cerințelor din diverse industrii, de la contract la wellness, de la medical la agrement și rezidențial.

De la început, Fiandre a fost recunoscută ca o companie inovatoare, cu un conținut tehnologic ridicat și o viziune de perspectivă. Încă din anii 1960, Fiandre a fost prima companie din industrie care a crezut în plăcile de porțelan de dimensiuni mari, în formatul 20×20 cm, care era considerat remarcabil la acea vreme. Succesul lor continuu i-a consolidat pe piața internațională, iar acum compania are o rețea extinsă de showroom-uri care sunt considerate exemple de referință în arhitectură. Fiandre a dezvoltat, de asemenea, relații cheie cu clienți de prestigiu precum Ferrari, Fendi, Fiat, Armani, precum și cu giganți străini precum Dior, Jaguar, Givenchy și Nike.

Angajamentul Față de calitate, pricepere și inovație este înrădăcinat în istoria de 50 de ani a Fiandre. Compania acordă o atenție constantă problemelor de mediu și se remarcă prin cercetare detaliată și constantă pentru a proiecta și crea produse excelente, utilizând materii prime de înaltă calitate, cum ar fi marmura, granitul și piatra veche. Puritatea materiilor prime, combinată cu cea mai avansată tehnologie și studiul continuu al tendințelor estetice și al designului avansat, garantează rezultate de lungă durată.

Fiandre se concentrează, de asemenea, pe actualizarea constantă a instrumentelor tehnologice disponibile, pentru a proteja mediul înconjurător de efectele nocive ale industrializării. Această abordare le-a permis să lanseze produse avansate care răspund cerințelor pieței și clienților lor diversiți.

Rezultatele tangibile ale eforturilor Fiandre sunt recunoscute prin certificările ISO 14001 și EMAS, precum și certificarea LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Aceasta din urmă este un sistem de evaluare a calității energetice și de mediu emis de Green Building Council, care recunoaște clădirile de înaltă performanță și respectuoase cu mediul. Peste 250 de materiale Fiandre au obținut această certificare importantă, ceea ce garantează un lanț de producție ecologic.

Fiandre continuă să se dezvolte și să se adapteze la nevoile viitorului. În a doua jumătate a celor 50 de ani de istorie, compania a lansat ceramica de nouă generație, inclusiv materialele eco-active Active Surfaces®. Acestea îmbunătățesc plăcile Fiandre prin proprietățile lor bactericide, antivirale și anti-poluare. De asemenea, Fiandre a creat colecția Maximum, care se concentrează pe un nou format extraordinar, cel mai mare realizat vreodată. Cu o suprafață generoasă de 4,5 m2, fiecare țiglă de 300×150 cm reprezintă o evoluție semnificativă în materialele ceramice, răspunzând cerințelor unei lumi în continuă dezvoltare în domeniul designului.

Fiandre Architectural Surfaces este o companie globală și versatilă, cu o prezență semnificativă în SUA, Europa Centrală și în întreaga lume. Această prezență este asigurată prin intermediul unor retaileri selectați și specializați, care oferă produsele Fiandre clientelei variate.

Fiandre continuă să reprezinte o opțiune de înaltă calitate pentru proiectele de design modern, oferind lastre ceramice de mari dimensiuni, cu modele și culori variate și de înaltă calitate.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *