Blog

Avantajele placilor ceramice de Gresie si Faianta in bai. Ceramica Italiana.

Fiecare placă de baie ceramică are funcții diferite. Mulți au ales plăci ceramice de calitate, în timp ce alții ar fi ales greșit. Dalele vin în diferite grosimi. Placile ceramice vin cu diverse preturi, si sunt fabricate cu diferite tehnici. Avem plăci de pereți, plăci de baie și holuri de hol. Citiți prin acest articol pentru a obține avantajele plăcilor ceramice.

Durabilitate
Când vine vorba de durabilitate, plăcile ceramice de baie sunt durabile. Acestea pot dura o perioadă îndelungată, fără a se deranja de înlocuire, deci este eficientă din punct de vedere al costurilor. Acest lucru nu înseamnă că toate plăcile de ceramică din baie sunt la fel, dar plăcile de calitate sunt necesare pentru ca baia dvs. să dureze mai mult.

Ceramica este esențială atunci când vine vorba de cele mai bune podele de baie. Spre deosebire de lemn, ceramica nu putrezeste cum ar fi podelele din lemn, când se uda de lichid sau de umiditate.

Conform recenziilor experților, durata medie de viață a ceramicii este de douăzeci de ani, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea acestora într-un timp scurt. Prin urmare, le vedeți pe pereți de baie, holuri, piscine și dresinguri, living scari, hol etc.

Placa ceramica italiana, Gresie Faianta Italia
Placile ceramice din baie provin de la diferite marci si in diferite grosimi. Cea mai scumpa ceramica este placa ceramica italiana. Grosimea acesteia este de aproximativ 10 mm. Finisajele au o multitudine de varietăți, printre care se numără luciul de înaltă calitate și suprafața mată. Chiar si textura este importanta. Puteți selecta de la o suprafață netedă la una cu un impact larg.

Cele cinci clase de placi
Pentru a vă ajuta să stabiliți ce dale sunt ideale pentru dvs., ar trebui să știți despre cele cinci clase de dale.

Clasa 1 este potrivită pentru pereți de baie sau pentru finisarea casei.

Clasa 2 este potrivită pentru un loc unde nu există trafic pietonal greu, cum ar fi dresing sau în apropierea unei piscine.

Clasa 3 este recomandată pentru dormitoare și băi, deoarece grosimea lor se potrivește cu traficul pe care o poate găzdui o cameră.

Dacă dulapurile dorite pentru un dresing, clasa 4 ar trebui să fie alegerea ta.

Clasa 5 nu este recomandată pentru case. Mai degrabă poate fi folosit pentru locurile publice cum ar fi holurile școlare și zone similare.

Beneficii pentru sănătate
Placile ceramice de baie sunt bune pentru persoanele care au alergii. Ceramica nu produce mucegai, praf sau polen. De asemenea, este rezistenta la foc. Astfel, se face o acoperire excelentă în jurul unui șemineu.

Bugetarea
Placile ceramice de gresie si faianta sunt produse in diferite forme, culori, dimensiuni si desene. Chiar și plăcile de baie pot avea un stil diferit. Trebuie să știți cel care se va potrivi cu baia dvs., si să știți cantitatea necesară în timp ce le cumpărați.

Planificarea bugetului dvs. este foarte importantă atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune plăci de baie. După cum am menționat mai sus, prețul unei plăci depinde de grosimea acesteia. Plăcile mai groase sunt mai scumpe deoarece au tendința să dureze mai mult decât cele subțiri.

Unii aleg calitatea greșită, acordând prea multă atenție designului sau in detrimentul calitatii este ales pretul si astfel este aleasa o calitate si clasa gresita. Pentru ca tu să fii fericit de fiecare dată când intri în baia ta, trebuie să echilibrezi calitatea, bugetul și designul.

Proiectare si Designul
Cu toate acestea, designul plăcilor de baie din ceramică pretabila la bai ar trebui să reflecte o dispoziție luminoasă, astfel încât ori de câte ori cineva o va folosi aceasta va oferi un confort vizual ridicat. Trebuie sa arate bine și sa fie atractivă. Vă puteți gândi la fel de atmosferă pe care doriți să o aveți în baie.

Dacă doriți un sentiment luminos și liber, ar trebui să faceți o alegere de plăci ceramice de baie cu nuante mai luminoase. Albul face spațiul mai strălucitor. Deci, dacă alegeți, baia dvs. va părea să fie mai strălucitoare. Pe lângă pardoseală, aveți de asemenea posibilitatea de a pune placi pe peretele dvs. de baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *