Blog

Blog

7 secrete pentru designul unei bai

Cu toții vrem o baie care să reflecte stilul nostru personal și să poată oferi confortul de care avem nevoie în același timp. Cu toate acestea, în afară de aceasta, este important, de asemenea, să aibă dispozitivele și amenajările potrivite care să fie capabile să ofere funcții și valoare. Din fericire, prin planificarea atentă și alegerea designului potrivit, puteți avea totul. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi care ar putea transforma visul dvs. de remodelare în baie în realitate.

1. Planificarea bai
Înainte de a apela la o echipa de meseriasi, ar trebui să vorbiți mai întâi cu toată lumea care va folosi spațiul. Încercați să aveți o discuție cu privire la planurile și finisajele pe care ar trebui să le utilizați și cât de mult din bugetul pe care sunteți dispus să le eliminați. Pe măsură ce planificați bugetul dvs., este important să aveți un pic mai mult, pentru că niciodată nu știți dacă vor apărea unele probleme neașteptate care vor crește costul mai târziu.

Această planificare ar fi foarte utilă și va merge mult spre menținerea planului de renovare a băncii, pe măsură ce vă deplasați împreună cu proiectul. Odată ce începeți renovarea, trebuie să știți că procesul ar putea dura aproximativ 30-90 de zile. Indiferent de cât timp va dura, încercați să vă opuneți tentației de a vă schimba planurile dacă nu apar constrângeri financiare sau probleme. Schimbarea planurilor vă va forța să cheltuiți mai mult și pentru data finalizării pentru a vă extinde mai departe.

În cazul în care vă faceți dificil de stabilit un plan pentru baie, vorbind cu un antreprenor de remodelare și întrebați sfatul. Un profesionist poate de asemenea să ofere o viziune pentru stilul dvs. și să se ocupe de planificare atât pentru instalatori, cât și pentru furnizori.

Alegerea modelelor de baie
Multe case au de obicei cel puțin o baie cu chiuvetă, toaletă și cadă de baie. Apoi, există accesorii suplimentare, cum ar fi dușul și, în unele cazuri, un bidet. O chiuvetă extra este, de asemenea, o alegere populară pentru majoritatea oamenilor, în special în gospodăriile în care baia este adesea folosită de mai multe persoane.

Băi personalizate
Similar unei băi standard, o baie personalizată este umplute cu o serie de sufragerii. Diferența este că designul final are, de obicei, o blat de potrivire și dulapuri încorporate în jurul unei anumite zone ale camerei.

Camerele umede de dus
Acestea sunt tipurile de băi care sunt dotate cu un duș, fara cadita iar apa se scurge printr-un canal instalat în podea. De aceea este important ca întreaga cameră să fie impermeabilă.

Baie dormitor matrimonial
Datorită proximității dormitorului cu baia unuia, zgomotul este de obicei o problemă pentru majoritatea proprietarilor de case. Dacă nu există ferestre atașate la baie, trebuie instalat un ventilator de evacuare deoarece poate ajuta la îndepărtarea umidității. De asemenea, dacă doriți să reduceți zgomotul produs de rezervorul dvs. de toaletă în timp ce acesta este reumplut, atunci ar trebui să instalați o supapă de admisie modernă.

Baia de servici
Baile de servici sunt situate, de obicei lângă intrare. Aceste camere sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de bai de jumătate și au o toaletă și chiuvetă. Cu toate acestea, spre deosebire de băile obișnuite, nu există nici o cadă sau duș.

 

2. Planificare bai

Must-Know Bathroom Remodeling Tips 3 Sebring Services

Pentru cei care nu știu, dacă doriți cu adevărat să economisiți o sumă bună de bani pentru renovare și demolare, este foarte recomandabil să păstrați corpurile sanitare noi de baie aproape de instalațiile sanitare existente în baie.

Cu toate acestea, în cazul în care remodelerul descoperă o cablare învechită sau o instalație sanitară, există o posibilitate foarte mare ca acest profesionist să sugereze să eliminați vechile conducte și fire, ceea ce va permite instalarea celor noi, în afară de schimbarea locațiilor.

Dacă aveți un buget limitat și trebuie să păstrați aceeași amprentă. Nu vă faceți griji, totuși puteți da impresia că spațiul este puțin mai mare prin utilizarea unor trucuri făcute special în acest scop. De exemplu, chiuvetele din piedestal sunt cele mai cunoscute pentru a face ca camera să arate mai spațioasă, apoi ușile de duș cu sticlă clară sunt mai preferate decât perdelele de duș pe căsuțe, deoarece acest lucru ar bloca lumina și ar face-o să pară mai închisă. De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unei oglinzi mari ca alternativă la o oglindă de cabinet pentru medicamente mici. A face ceva de genul asta ar putea dubla vizual spațiul din jurul zonei tale de vanitate.

3. Design iluminat
Deși o finisare elegantă pe robinete ar face cu siguranță o baie elegantă, nu veți face niciodată o alegere rea atunci când vă gândiți să instalați lumină de baie suficientă și luxoasă. De asemenea, iluminatul de vanitate bine conceput este capabil să elimine umbrele de pe fețe.

O combinație de lămpi încastrate cu LED-uri cu pereți laterali lângă sau peste oglindă este, de asemenea, o idee grozavă, deoarece ori de câte ori este prea luminos, puteți instala și utiliza întotdeauna comutatoare dimmer.

Overhead și Ambient
Pentru băi, iluminarea deasupra capului este foarte importantă. În ceea ce privește opțiunile ambientale, puteți lua în considerare întotdeauna folosirea unei iluminări pe șenile scufundate, a unor corpuri de sticlă mată sau chiar a hârtiei de orez. De asemenea, iluminarea perimetrului este capabilă, de asemenea, să creeze atât o strălucire moale, cât și o lumină utilă. De asemenea, este foarte recomandabil să luați în considerare folosirea iluminatului pendant. Ceva de genul asta permite împrăștierea luminii în direcția în care dă iluzia unui plafon frumos al centrului.

4. Soluții de ventilație în baie

Must Know Bathroom Remodeling Tips Sebring Services

Din păcate, când vine vorba de remodelarea băii, mulți proprietari au tendința de a neglija acest aspect. Ceea ce nu știu este faptul că o ventilație adecvată este foarte importantă, mai ales dacă doriți să vă asigurați că proiectul dvs. de renovare a băii durează ani de zile. O baie care nu este bine ventilată ar putea contribui la o serie de probleme, cum ar fi acumularea de mucegai și mucegai. Acest lucru ar putea face ravagii și va distruge unele dintre îmbunătățirile costisitoare făcute în noua remodelare a băii, cum ar fi podelele, pereții și chiar cabinetul.

 

Obțineți un ventilator și un cronometru
Un ventilator de calitate superioară este foarte important dacă doriți să asigurați o calitate optimă a aerului în interior și merită cu siguranță fiecare bănuț.

Cei care au un duș cu aburi sau un tavan slab, ar trebui să stea departe de a pune un ventilator în duș, deoarece aburul vaporilor proveniți din conducte nu ar circula și în aer.

Obțineți un cronometru de ventilator și încercați să căutați unul care vine cu setare de o oră.

Pentru proprietarii de case care se află în prezent în curs de construire a unei case noi, ceea ce pot face este să încorporeze un temporizator la distanță și acest lucru le-ar da posibilitatea de a putea activa ventilatorul în mijlocul zilei sau noaptea de la distanță. De asemenea, puteți lua în considerare cablarea într-un dezumidistat, astfel încât ventilatorul să poată rula ori de câte ori aveți nevoie de el.

Cei cu copii mai mici din jurul casei sau care nu doresc să aibă responsabilitatea de a activa temporar ventilatorul de fiecare dată, atunci pot lua în considerare utilizarea unui senzor de mișcare în acest scop.

Cabinele de duș trebuie să fie bineventilate
Ați observat că unele panouri de sticlă nu merg într-adevăr până la vârful tavanului de baie? Există un motiv pentru asta, deoarece o mulțime de experți consideră că păstrarea golului pana în tavan a instalațiilor din sticlă fără rama permite o circulație mai mare a aerului în interiorul băii.

Luați în considerare utilizarea unei podele încălzite, incalzire in pardoseala
Având un sistem de încălzire prin pardoseală care poate fi așezat sub țiglă în duș este un supliment frumos, nu numai că este mai confortabilă temperatura aerului înconjurător, dar simțirea căldurii pe țiglă în mod normal, dimineața este o schimbare drăguță pe care tu se va bucura cu siguranță. Este important să vă asigurați că sistemul de încălzire pe care îl veți folosi poate fi utilizat în interiorul dușului. Pentru cei care sunt interesați de acest tip de baie, este ideal să consultați un profesionist care vă va ajuta să planificați aspectul.

5. Maximizați spațiul
Încercați să utilizați cât mai mult spațiul din baia dvs., dacă baia dvs. este pe partea mai mică, atunci trebuie să dezlănțuiți creativitatea pentru a proiecta spațiul și a face să pară mai mare. Ușile din sticlă pentru căzi și dușuri sunt perfecte dacă scopul dvs. este de a deschide camera, iar chiuvetele de la baza sunt ideale deoarece ocupă un spațiu mai mic în comparație cu dulapurile. Toate dulapurile și dulapurile de toaletă deasupra toaletelor, precum și suporturile pentru prosoape sunt perfecte pentru cei care au nevoie de depozitare, dar care nu au mult spațiu de lucru.

6. Alegeți pardoseli durabile
Placile PORTELANATE cu certitudine frumoase și plăcute pentru ochi opțiuni rezistente la apă, făcându-le plăcile perfecte pentru podele de baie.

În ceea ce privește durabilitatea, nimic nu este mai bun decât Placile PORTELANATE, iar aceste plăci sunt, de asemenea, cunoscute pentru a adăuga o atingere elegantă de finisare.

7. Design cu viitorul în minte
Pentru cei care se gândesc să-și pună casa la vânzare de cinci ani de acum, atunci este important să vă asigurați că valoarea proprietății dvs. ar crește în timp, luați în considerare renovarea casei în acest scop. Pe de altă parte, dacă intenționați să trăiți în locuința dvs. timp de câțiva ani, este foarte important să vă asigurați că designul băii dvs. este ceva ce ați dori cu adevărat și vă va potrivi stilului și preferințelor dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Sidebar
Folosim cookies pentru o experienta mai buna pe acest site. In cazul in care nu doriti sa fie preluate anumite informatii despre interactiunea dvs cu siteul nostru va rugam sa stergeti aceasta pagina din browserul dvs. Va asiguram ca noi nu folosim in nici un fel informatiile referitoare la interactiunea dvs in afara datelor necesare sistemelor de cautare si advertising.
Start typing to see products you are looking for.
WhatsApp chat
Call Now Button