Blog

Placi Gresie Faianta Bai Trenduri 2021

Alegerea plăcilor pentru proiectul dvs. de renovare a băii nu mai este atât de ușoară, exista o varietate de modele, designuri, forme, culoari și texturi încât poate fi copleșitoare. Placile au fost facute in principal pentru avantajele lor functionale care includ rezistenta la apa, durabilitate si intretinere redusa cu cativa ani in urma, dar astazi impactul lor estetic este la fel de important ca si functiile lor. Din acest motiv, producătorii și-au extins opțiunile pentru a oferi stiluri cu adevărat unice proprietarilor de case. În acest articol, am identificat cele mai bune tendințe ale dalelor de baie din 2018. Ele se concentrează pe suprafețe, culori, forme și modele.

1. Decorati podelele de baie cu placi de gresie care imita lemn.

Placile de gresie si faianta care imita lemnul sunt din ce in ce mai populare in alegerea arhitectilor si designerilor. Dimensiunile placilor care imita lemnul este recomandat sa fie de mari dimensiuni 15-20×90-120 din cauza limitarilor din fabrici acestea au fost produse in dimensiuni mici ceea ce denota ca alegerea unei placi tip lemn de mici dimensiuni este din colectii inainte de 2010. Plăcile din lemn de porțelan, cum ar fi stejarul, arțarul și ciresul, sunt realiste; piața este invadata de desene tip lemn de slaba calitate neavand caracteristicile lemnului. Placile ceramice cu aspect de lemn sunt perfecte pentru băile dvs. pentru că oferă o rezistență mai mare la pete și apă fără a-și da frumusețea originală.

wood effect tiles for bathroom white brick and wood effect tiles in bathroom wood-effect tiles

white and wood effect tiles for bathroom wood effect tiles in bathroom

 

2. Placile ceramice cu aspect mat sunt in trend

Nu e de mirare că plăcile de finisare mată se găsesc pe lista trendurilor pentru baie 2020 – 2022, continuă să crească în popularitatea sa. Placile de finisare mată prezintă o frumusețe delicată, dar puternică. Avantajele mozaicurilor mat dau stralucire ambientului, sunt rezistente la pete și semne de apă. Acest lucru le face ideale pentru podeaua băii, în special în băi aglomerate.
Placile strălucitoare au un efect mai dramatic în baie. Ele tind să creeze un aspect elegant și lustruit. De aceea ele sunt întotdeauna populare. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru băile mici, deoarece acestea tind să reflecte o mulțime de lumină și să creeze percepția unui spațiu mai mare decât pare. Cu toate acestea, deoarece acestea necesită mai multă grijă și pot cauza cu ușurință alunecarea, plăcile de înaltă lucioasă sunt adesea folosite pe pereți sau pe suprafețele de podea ale băilor cu trafic redus.

Dacă sunteți în căutarea de eleganță discretă cu sofisticare nerostită, opte pentru placi mat. Ele sunt, de asemenea, perfecte dacă doriți un stil de pământ în baie. Dar ceea ce căutați este puțin mai dramatic, iar plăcile lucioase ar trebui să fie alegerea dvs.

neutral colour matt floor tiles grey neutral tone porcelain tiles

bathroom dark grey tiles  wood look tiles

3. Culori neutre simple

Culorile neutre sunt folosite pentru desenele contemporane și de aceea nu vom pune la îndoială că este pe lista tendințelor zidurilor băii din 2018. Culorile strălucitoare precum albastru, roșu și galben nu sunt comune în baie și nu se pot ridica în tendință în curând. Pe de altă parte, proprietarii de baie se îndrăgostesc de neutrali și mai ales de cei neutri, cum ar fi gri, bej și cremă. Gray și beige au devenit foarte populare ca neutrale complementare. Pentru a fi mai precis, fiți în căutarea grabă a oră care agită selecția de produse chiar acum, “Greige”.
Pentru băile de la Cork și Dublin care au nevoie de puțin strălucire, albul este perfect. Baia este proiectată să se relaxeze, iar aceste culori sporesc această atmosferă. Prin faptul că sunt neutri, ei permit minții să rămână liniștiți și să se relaxeze, creând un sanctuar acasă. Puteți utiliza aceste culori de la podea la tavan. Pentru a vă asigura că baia nu devine lipsită de viață, aplicați diferite nuanțe de culori neutre, texturi, forme și / sau suprafețe pentru a combina totul într-un mod nou și fermecător.

 

neutral colour bathroom design cream bathroom tiles neutral tone tilesmosaic plaster in the bathroomwood effect tiles in bathroom

4. Placile tip metrou

Albul dreptunghiular 7×15 este in trend pentru 2018. Placa ceramica tip metrou va fi un pic mai interesanta, deoarece se îndepărtează de dimensiunea și modelul tradițional. În special, vom vedea aceste mozaicuri oferite în mai multe culori, dimensiuni mai mari și modele tipice de design. Împreună cu o culoare contrastantă, se creează scena pentru un aspect minunat al băii. Puteți chiar să combinați diferite culori ale plăcilor de metrou în dungi verticale sau orizontale sau să combinați diferite plăci cu modele pentru a crea un mozaic fermecător de perete pentru baie.

subway style tiles in bathroom subway tiles on a wall

5. Placi geometrice

Producătorii se joacă, de asemenea, cu forme, indicând faptul că nu numai culorile dar si formele sunt esențiale. Placile ceramice de baie din gama 2018 variază de la dreptunghiul tradițional la o varietate de alte forme geometrice. O formă particulară care a apărut în ultima vreme este hexagonul. Gresiile hexagonale revin la baie în toate dimensiunile, culorile și texturile, în special pe podelele de duș, unde ele vă creează un aspect unic și estetic pentru baie.
Placile geometrice pot fi folosite pe scară largă (toți pereții sau întreaga etapă) pentru a crea un ton pentru baie sau pot fi folosite pe un perete de accent pentru a crea un punct de sprijin puternic din restul băii. În bai mici, ele ajută la îmbunătățirea percepției spațiului, în special în combinație cu culorile neutre. În băi mari, ele creează accente strălucitoare în zone cum ar fi zona de spa sau stația de make-up.

 

geometric wall and floor tiles grey geometric wall and floor tiles  geometric tiles in bathroom design geometric wall tile in bathroom

6. Aspect texturat al placilor

Adăugați adâncimea de culoare, variația și textură în baia dvs. prin încorporarea plăcilor de câmp texturate. În funcție de materialul utilizat, finisajul aplicat și culoarea dorită, texturile pot apărea subtile sau pronunțate.
Mozaicurile 3D dimensionale pot inspira aproape orice, de la un sentiment la un obiect sau un loc. Dar când totul este spus și făcut, este considerat, în general, o operă de artă. Această categorie vine în tot felul de forme, dimensiuni și stiluri care pot fi combinate în combinații nesfârșite pentru un spațiu de baie unică.

mosaic red and white tiles mosaic blue and white tiles

mosaic black and white tiles  mosaic black and white tiles

mosaic black and white tiles for bathroom

mosaic tiles for bathroom blue and white mosaic tiles for bathroom

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *