Blog

Placi ceramice portelanate Glazurate vs Colorate in Masa / Full Body / Neglazurate

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Nu toate plăcile de gresie faianta portelanate sunt la fel, diferenta o face calitatea si pretul.

Cunoasterea diferentelor va ajuta sa va asigurati ca fiecare proiect este frumos si trainic pentru anii urmatori.

Înțelegerea diferitelor plăci de porțelan disponibile și modul în care procesul de fabricație influențează durabilitatea plăcilor este esențial pentru alegerea plăcii potrivite pentru proiectul potrivit.

Avansurile tehnologice au făcut posibilă imprimarea digitală, folosind mașini cu jet de cerneală, tot ce se poate imagina pe plăcile de porțelan. Imaginile, țesăturile și pietrele rare din lemn pot fi reproduse fidel. Cu toate acestea, glazura trebuie aplicată peste toate plăcile imprimate cu jet de cerneală pentru a proteja imaginea. Placile din porțelan imprimate cu jet de cerneală este o faianță glazurata. Deoarece aceste glazuri protejează, în esență ceea ce este o fotografie, va exista o repetare în model. Placile glazurate nu sunt portelanate in masa, ceea ce este o concepție greșită.

Placile de porțelan neglazurate numite Full Body sau Portelanate in Masa sunt singurele placi de gresie complet porțelanate disponibile pe piata. (Placile Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate)

Full body sau portelanate in masa înseamnă că întreaga țiglă este compusă din argile naturale. Full body sau portelanate in masa au in structura argila de diverse culori. Full body sau portelanate in masa pot folosi argile colorate diferite.

În timpul procesului de ardere apare sinterizarea făcând o singură plăcuță. Acest lucru nu este diferit de modul în care natura face piatra din sediment.

Designul plăcii este creat prin rafinarea argilelor naturale amestecate cu pigmenți naturali. Full body sau portelanate in masa ne glazurate au rezistență la alunecare mai mare, rezistență la abraziune mai mare și rezistență la impact mai mare decât plăcile de porțelan din sticlă. Aceste caracteristici sunt esențiale în alegerea plăcilor potrivite pentru spațiile comerciale grele de trafic. Rezistenta la alunecare, rezistenta pe termen lung, caracteristici gresie si faianta.

Suprafețele Placilor Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate din pigmenți presați sunt ușor de curățat și nu vor fi uzate în timp în comparație cu plăcile cu glazură.

Placile ceramice Glazurate față de placile ceramice Full body sau portelanate in masa ne glazurate: o chestiune de formă și funcție. Acestea au un strat aplicat pe suprafata numit glazura care nu ofera rezistenta in timp si pota aparea fisuri sau deteriorari ale suprafetei zgariere, ciobire etc.

 

Placi GLAZURATE CARE AU SUFERIT SOCURI MECANICE

se poate lesne observa ca deteriorarea acestora nu poate fi ascunsa fiind extrem de vizibil faptul ca au o masa neomogena sau au un tratament de suprafata neomogen in corpul placii.

 

Alegerea plăcii potrivite pentru un proiect vizează echilibrarea formei și funcției. Estetica este importantă, dar la fel de importante sunt rezistența la alunecare, rezistența la abraziune și întreținerea. Dacă sunteți în căutarea unei suprafețe rezistente la alunecare pentru utilizarea în zonele umede, cum ar fi băile, piscinele înconjurătoare și zonele de duș – plăcile Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate sunt alegerea preferată.

Placile Full body sau Portelanate in Masa Ne glazurate sunt, de asemenea, rezistente la zgârieturi, făcându-le ideale pentru zonele predispuse la trafic pietonal, precum și pentru aplicații în aer liber, gări, lobburi de aeroporturi și magazine de vânzare cu amănuntul. Plăcile de porțelan Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate, dacă se utilizează în aceste spații, vor prezenta modele de uzură peste

Utilizare comercială vs. rezidențială
Înțelegerea diferitelor plăci disponibile și modul în care procesul de fabricație influențează durabilitatea plăcilor, este esențial pentru alegerea plăcii potrivite pentru proiectul potrivit. Progresele tehnologice au făcut posibilă imprimarea digitală a oricăror lucruri pe care le puteți imagina pe plăci de porțelan folosind mașini cu jet de cerneală.

Imaginile, țesăturile și pietrele rare din lemn pot fi reproduse fidel. Cu toate acestea, glazura trebuie aplicată peste toate plăcile imprimate cu jet de cerneală pentru a proteja imaginea.

Indiferent dacă alegeți plăcile de gresie portelanate in masa sau glazurate, este important să realizați că fiecare varietate are propriile calități unice. Spațiile comerciale, cum ar fi magazinele și birourile, sunt mai bune cu dale grele și dense neglazurate Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate , în timp ce proiectele rezidențiale, în care culoarea joacă un rol important, vor beneficia mai mult de porțelanul glazurat dar cu riscuri in timp care fac sa nu justifice diferentele de pret pe termen lung.

Placile gresie Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate sau de plăci gresie de porțelan glazurate?

Indiferent dacă alegeți dale de porțelan Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate sau glazurate, este important să realizați că fiecare tip are propriile calități unice. Nu tot portelanul este același la fel cum nu toate spațiile sunt la fel. Spațiile comerciale expuse la trafic intens, cum ar fi magazinele și birourile, au nevoi diferite, apoi spațiile rezidențiale cu trafic foarte redus.

Alegerea ideala pentru durabilitate functionabilitate si un aspect de calitate al proiectului o reprezinta Placile Full body sau Portelanate in Masa Neglazurate.

 

Scenes1-588x400.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *