Blog

Cum sa alegi dimensiunea si modelul de gresie si faianta

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Ghid pentru alegerea dimensiunilor de placi de gresie si faianta pentru bai bucatarii living hol trepte.

Indiferent daca bucatarie a dvs. este de dimensiunea unui dulap, sau baie daca este de dimensiunea unei cutii, puteti face orice camera sa apara mai mare, daca stiti trucuri potrivite.

Stories

Cand vine vorba de crearea iluziei unui spatiu mai mare, alegerea corecta a placilor de pereti si a podele poate face diferenta. Placile hexagon va împartasesc sfaturile noastre despre alegerea placilor potrivite pentru a va face spatiul sa para mai mare.

Placi de format mare

Cu o asemenea varietate de placi disponibile astazi, nu ne mai limitam la formate mici si cu atat mai mica este placa de gresie sau faianta, cu atat aveti mai multe linii de chit pe suprafata.

Placile mici nu sunt solutia pentru spatii mici. Cu cat aveti mai multe rosturi cu chit, cu atat este mai aglomerat designul, ceea ce în cele din urma copleseste spatiul.

Primul nostru sfat este sa luati în considerare placile de format mare, cum ar fi cele ale colectiile Gresie Faianta de la Unicom Starker (distribuite prin reprezentanta de vanzari importator direct gresie si faianta Gresie Premium Bucuresti, Otopeni care dispune de un stoc de 25.000 mp de placi. Folosind placi de la 30×60 60×60 45×90 80×80 100×100 120×120) exista mai putine rosturi cu chit, aceste placi pacalesc ochiul în gandirea ca camera pare mai mare decat este. Pentru a maximiza impresia finisajului de pe pereti sau pavimente, podele, folositi culoarea perfect compatibila cu rostul de chit cu designul si culorile placilor avand acelasi ton de culoare. Culoarea alba sau alte culori contrastante fac ca placile sa fie le limiteze in compozitie decat sa creeze un tot unitar care sa puna in evidenta ideea de design si aspectul deosebit al placilor. Respectand aceasta regula simpla reusiti sa creati o imbinare perfecta a placilor obtinand continuitate a designului colectiei alese de gresie si faianta.

Gresie lucioasa Polish, lustruita, semi lucioasa Lappato lapato, mat

Cu cat mai multa lumina intr-o camera, cu atat simti camera mai spatioasa. Permitand luminii naturale sabpatrunda într-un spatiu deschide interiorul, iar placile lucioase pot ajuta la asta. Finisajul neted si stralucitor al placilor lucioase, cum ar fi cele din colectiile noastre Cosmic, Muse, Icon, Basaltina, etc, reflecta lumina de pe suprafele lor. Pe masura ce lumina se reflecta de la dintro suprafata lucioasa in alta, camera apare mai stralucitoare si mai mare.

Placi simple

Placarile ocupate de placi ceramice portelanate cu model pot domina o camera, deoarece ochiul este condus la aranjamentele contrastante izbitoare. Aceasta nu înseamna ca o placa decor nu ar trebui folosita în spatii mai mici, dar trebuie sa fii precaut sa alegi un model cu amprente subtile, cum ar fi marmura sau alte tipuri de venatura, lemn, granit, parchet, beton.

De asemenea, alegerea unei palete de culori simple pentru placile de gresie si faianta portelanata rectificata adauga simplitatea spatiului. O multitudine de culori contrastante “taie” spatiul, facandu-l sa para mai ocupat, deci mai mic. ÃŽncercati sa potriviti placile dvs. de perete si de podea pentru un design echilibrat.

Configuratie simpla

Acum ca ati identificat placa potrivita spatiului dvs., este momentul sa va ganditi cum sa le puneti. Uitati-va la ghidul nostru complet pe paternuri capitolul 4 din catalogul general 2019 diferite de a pune dale aici, pentru o inspiratie suplimentara. Aici puteti gasi modele de bai, design bai, modele de gresie faianta decoruri.

Urmand principiul construieste un design simplu, alegeti o configuratie simpla, ideal pentru a impresiona spatiile înguste si mici, dar daca camera este anosta, adaugati modele verticale sau orizontale. Asezati placile de faianta dreptunghiulare vertical pe lungimea camerei, pentru a pacali mai mult ochiul în imaginarea spatiului devenind alungita. O tehnica excelenta care poate fi implementata în bai mici, în încaperile de utilitati si în caile de acces, evitand fenomenul de claustrofobie.

În esenta, pentru a maximiza aspectul spatios al casei dvs., evitati sa incarcati designul! Maximizati cantitatea de lumina cu gresie lucioasa, si veti obtine o senzatie de camera luminoasa si spatioasa în casa dvs. folosind placi ceramice portelanate din depozitul de gresie si faianta import Italia avand preturi mici oferte speciale de gresie si fainta. Cum sa alegi dimensiunea si modelul de gresie si faianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *