Blog

Chic si modern, gri este culoarea momentului.

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Chic si modern, gri este cu siguranta culoarea momentului.

Stories

Interioarele gri sunt prezente in majoritatea locuintelor, culoarea fiind elementul cheie in aproape fiecare camera. Indiferent daca este folosit pentru acoperirea podelelor si peretilor, sau a fost imprastiat aici si acolo cu mobilierul si accesoriile, gri este culoarea pe trend, pentru orice spatiu.

Este timpul sa adaugati gri in casa dvs.?

Iata sfaturile noastre de top despre cum sa introduceti aceaste tonuri de gri elegant si sofisticat in spatiul dvs.

Gri este unic!

Credeti-va sau nu, gri este o culoare unica si versatila!

Deoarece este culoarea alb-negru, face ca neutrul final sa se asorteze perfect cu aproape orice culoare din spectru. Este adesea o alternativa proaspata pentru neutralizari ulterioare, cum ar fi alb, crem si bej.

Una dintre cele mai versatile nuante din spectrul de culori, gri ofera note subtile de alte nuante. Acest lucru ofera fiecarei nuante de gri propria sa vibratie unica. Indiferent daca schema dvs. de culori este calda sau rece, moderata sau contemporana, moderna sau de epoca, exista o nuanta de gri acolo, care este capabila sa creeze un aspect diferit, da simt si stil a camerei.

Deep Shade of Grey

Nuantele mai negre de gri, cum ar fi carbunele si grafitul, va vor oferi locuintei dvs. un final dramatic si de afirmatie. Aceste nuante pot crea un spatiu atat relaxant, cat si elegant, perfect pentru un birou de acasa sau pentru o baie in care relaxarea este esentiala. Utilizati placi ceramice portelanate de culoare gri inchis, cum ar fi cele din gama noastra www.gresiepremium.ro cele pentru gradin, pe podea pentru un design ultra-chic.

Pe un spectru atat de larg de nuante, griul functioneaza bine pe cont propriu, dar este, de asemenea, un ton excelent pentru a face culori luminoase pop! Culorile intunecate si luminoase ofera un contrast intr-un spatiu, dar atunci cand sunt asociate cu culori vibrante, cum ar fi ocru, portocaliu ars si teals, gri este o gazda perfecta pentru o serie de teme de decor interior.

Imaginati modul in care un scaun energetic portocaliu si o canapea se ridica impotriva carbunelui adanc (de care povesteam mai sus).

Acest lucru poate fi usor recreat in casa, dar daca o canapea din piele portocalie nu este pentru tine, de ce nu incercati accesorii si perne.

Pentru baie, ganditi-va la placi cu nuante de cenusa. Aceste placi nu reusesc niciodata sa para izbitoare in orice spatiu, mai ales cand sunt asociate cu texturi din lemn natural si marmura.

Datorita versatilitatii, gri si lemn sunt parteneri de interior perfecti. Lalele mai intunecate, cum ar fi nucul si mahonul, ofera bogatie si caldura spatiului, in timp ce padurile mai deschise, cum ar fi stejarul si fagul, dau o senzatie clara si stralucitoare atunci cand sunt asociate cu tonul momentului.

Gri inchis de culoare gri, de asemenea, functioneaza bine cu o varietate de texturi si straturi diferite. Insotiti placile gri cu texturi somptuoase care adauga adancime. Se amesteca in finisaje, cum ar fi catifea, blana artificiala, lemn, piatra si nuante de metal, pentru un aspect opulent.

Minunat si usor

Culorile mai luminoase si mai usoare sunt la fel de sofisticate ca tonurile mai intunecate, plus ca functioneaza bine cu fiecare culoare din spectru. Albastru de argint, frasin si porumbel sunt alternative racoritoare la alb, facandu-le nuante interioare divine.

Pentru o schema interioara simpla, dar in interiorul spatiului de locuit, gresiile de metrou mai usoare, cum ar fi pardoselile noastre, cu elemente din lemn si verdeata pentru un interior ecologic urban. In mod alternativ, pentru un sentiment mai modern, gama de jucarii de inalta lucioasa cu mobilier alb pentru o tema contemporana.

Placile noastre, cu un finisaj din marmura, care incorporeaza culoarea momentului, ajuta integrarea in setupul dvs a designului cu stil si eleganta.

Pentru un design de inspiratie moderna pe baia clasica alba, folositi placi intunecate pentru a taia zona de dus / baie, apoi asezati restul spatiului cu placi care imita marmura luxoasa. Finalizati contrastul placilor cu obiecte din crom sau negru si accesorii pentru un finisaj elegant.

Placile ceramice de gresie si faianta portelanata pentru zone de interior si exterior de la Unicom Starker Italia sund distribuite in Romania de Gresie Premium. Colectiile noastre cuprind trendurile anului 2019 in materie de design de interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *