Blog

Modele de gresie și faianță de calitate premium de la Gresie Premium

Renovarea finisajelor locuinței la standardele dorite, poate fi uneori imposibil de realizat. Acest lucru se datorează dificultății găsirii modelelor de gresie sau faianță de calitate, care să fie conform cu așteptările fiecăruia dintre noi. Deși piața finisajelor este imensă, nu puține au fost momentele în care să nu găsim ceea ce dorim.

Modele de gresie și faianță de calitate premium de la Gresie Premium

Din dorința de a beneficia cu toții de produse de calitate, premium, Gresie Premium, furnizor de plăci ceramice de calitate, ne oferă peste 25000 de modele, pe care să le utilizăm, așa cum dorim în amenajarea locuinței personale.

Gresie Premium – lider în domeniul plăcilor ceramice de calitate

Gresie Premium este lider în domeniul plăcilor ceramice de calitate, beneficiind de un portofoliu cu peste 20 de producători de renume și o vastă gamă de produse, la prețuri atractive și competitive.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienților, portofoliul Gresie Premium deține diverse categorii de gresie, inclusiv gresie de bucătărie, gresie baie, gresie living, gresie pentru exterior rezistenta, faianță pentru baie, faianta bucătărie, plăci pentru placarea pereților, gresie de lux, gresie porțelanată, gresie rectificată, gresie cu aspect de parchet, gresie cu aspect lemn, lastre, plăci ceramice mari dimensiuni, gresie subtire, precum și mozaic, hexagoane sau modele cu aspect de piatră naturală.

Printre cei mai renumiți producători de plăci ceramice, pot fi regăsiți: Unicom Starker, Cerdomus, AlfaLux, Mutina, Isla, Piemme, Atlas Concorde, Ariostea, Florim, Graniti Fiandre, Ricchetti, Cerdisa, Flaviker, Appiani, Boxer, Ascot, Dom Ceramiche, Dom Design Lab, Dunin, Evoluzioni, Gambini, Graniti Fiandre, Herberia, Impertek, Dakota, Buzon, Profilpas, Progress, Paul Ceramiche, Profilitec, Rako, Terratinta, Made 39, Vallelunga, Fap, Marazzi, Porcelanosa.

Toate modelele de gresie și faianță completează stilul fiecărui client și răspunde la vastele nevoi de amenajare moderne, cu aspect rustic, minimalist sau futuristic. Pe măsură ce modul în care interioarele și designul evoluează și se schimbă, Gresie Premium își adaptează portofoliul, astfel încât să corespundă cu designul contemporan, minimalist, urban.

Colecția fascinantă de gresie și faianță pentru baie, bucătărie, living, exterior dispune de un aspect luxos și pare să impresioneze prin eleganța simplistă. Plăcile premium dețin capacitatea de a face orice ca orice încăpere, să arate într-un mod măreț. Fiecare placă de gresie și faianță contribuie la amenajarea locuințelor și insuflarea unui aspect, care nu se va demoda niciodată. În timp ce modele cu finisaje mate, se potrivesc perfect într-o bucătărie cu aspect modern, plăcile cu aspect rustic sau de lemn, vor schimba ușor podeaua dormitoarelor.

Unul dintre cele mai mari avantaje al alegerii plăcilor ceramice pentru pereți și podele, îl reprezintă însușirea acestora de a imita orice aspect din natură, geometric sau autentic. De la modele cu aspect de lemn, piatră, beton, până la modele minimaliste, mozaic, geometrice, veți putea selecta orice design potrivit pentru stilul de amenajare al locuinței și bugetului.

Atunci când doriți apreciere și complimente din partea oaspeților, dar și o senzație unică, fermecătoare, optați pentru modele de gresie și faianță oferite de Gresie Premium. Accesați www.gresiepremium.ro pentru a descoperi cele mai noi modele sau vizitați direct showroom-ul Gresie Premium ce poate fi regăsit în Otopeni și este deschis zilnic.

Obțineți un interior autentic cu plăci ceramice premium

Plăcile ceramice reprezintă soluția perfectă, garantată, pentru un decor rezistent, durabil, ușor de instalat și de întreținut în timp. Datorită procesului de fabricație, plăcile ceramice porțelanate rectificate sunt durabile și de calitate superioară.

Modele de gresie și faianță din colecția Premium, au decor cald și primitor. O bucătărie modernă combinată cu gresie în culorile pământului sau o zonă de living care introduce arhitectura modernistă într-un spațiu contemporan, vor crea un interior autentic.

Fiecare finisaj interior evocă o stare de spirit diferită. Tocmai de aceea colecțiile de gresie și faianță disponibile, reușesc să combine și evidențieze versatilitatea fiecărei locuințe. Estetica fiecărei plăci va reuși să contribuie într-un mod unic la decorul final al băi sau al bucătăriei. Tocmai amestecul culorilor și texturilor plăcilor ceramice, oferă posibilități surprinzătoare de amenajări interioare.

Puteți construi un living minimalist, cu un aspect plin de viață, industrial. Veți putea amenaja bucătăria în nuanțe calde, moi, rustice. Obțineți un efect subtil în zona dormitorului. Scoateți în evidență holul de la intrate. Grație plăcilor ceramice versatile, veți reuși să echilibrați întregul design al locuinței.

Chiar dacă par elemente neînsemnate, plăcile ceramice vor face o mare diferență, contribuind la realizarea unui decor eficient. Spre exemplu, plăcile în tonuri neutre, precum gri, cărbune sau grafit, vor crea un spațiu elegant, rafinat și se vor combina perfect cu elemente de decor în culori pline de viață.

Când alegeți plăcile de ceramică, combinați și potriviți designul în funcție de aspectul, piesele de mobilier și accesoriile din locuință. Nu subestimați puterea culorilor, întrucât acestea pot schimba radical întregul aspect. Puteți opta pentru modele cu imprimeuri sau plăci în culori îndrăznețe. Ambele stiluri sunt acum la modă și constituie un element grozav pentru decorarea spațiului interior.

De asemenea, plăcile ceramice vitrificate foarte mari sunt la mare căutare, grație aspectului măreț și uimitor pe care îl emană.

Modele de gresie și faianță lucioase, mate, anti-alunecare, moderne și rustice, pentru orice decor

Gresie Premium vă oferă o multitudine de opțiuni ce cuprind gresie și faianță de calitate, care vor reuși să vă încânte privirea. Gama de modele elegante și moderne, vor aduce un sentiment vibrant, stilat, fiecărui spațiu din interiorul locuințelor.

Dacă dispuneți de un spațiu open-space în zona de bucătărie și living, spargeți tiparul podelei, utilizând modele geometrice distinctive și suprafețe texturate. Veți obține o declarație de stil, iar aspectul decorului creat, va fi unul în concordanță cu calitatea premium oferită. Puteți amesteca și asorta diferite materiale, culori sau modele în plăcile de faianță, pentru a crea o notă unică de amenajare. Piesele alese trebuie să reflecte energia personală, pentru a crea un aspect perfect.

Tehnicile avansate utilizate în procesul de fabricare și imprimare a plăcilor de gresie și faianță, vă vor oferi peste 25000 de modele estetice. Puteți alege absolut orice design de faianță sau gresie pentru zona de zi, bucătărie, baie, hol, chiar și dormitor, pentru a vă asigura că vor ieși în evidență.

Colecția rafinată oferită, vine în diferite modele disponibile în finisaje lucioase, mate, anti-alunecare, moderne și rustice, potrivite pentru orice decor. Designul plăcilor urmărește un stil puternic și elegant. Gresia din lemn sau cu aspect de piatră din colecție, vă aduce mai aproape de natură cu finisajul lor realist. Modelele cu finisaje simple, se pretează unui stil minimalist. Iar cele ce imită aspectul de beton, vor completa perfect un stil de amenajare industrial.

Gresia de exterior dispune de o densitate înaltă și permit o suprafață potrivită pentru utilizarea într-o gamă largă de amenajări. Poate fi folosită pentru finisarea terasei, aleilor, parcării, precum și în orice alte domenii de activitate considerați că aveți nevoie. Întocmai ca și plăcile de interior, gresia de exterior este ușor de întreținut și de curățat, prezintă o rezistență mare la sarcinile statice și la șocuri termine și este și ușor de instalat.

Colecția de modele este imensă. Veți descoperi gresie porțelanată, rectificată, flotantă, tip parchet, cu aspect de lemn, pentru baie, bucătărie, dormitoare, faianță backsplash pentru zona de bucătărie, tip mozaic, hexagoane, decor, gresie și faianață subțire, lastre gresie gresie, lastre subțiri și mari.

În ceea ce privește dimensiunile, aceste vin și ele într-o gamă largă, potrivite pentru orice tip de amenajare interioară sau exterioară. Printre dimensiunile regăsite, veți descoperi gresie și faianță de 20×20, 20×120, 30×120, 30×30, 45×45, 30×60, 30×90, 40×60, 45×90, 60×60, 60×90, 60×120, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 80×180, 90×270, 160×320, pentru a vă facilita montarea.

Ce face ca plăcile oferite de Gresie Premium să fie o alegere ideală pentru cumpărătorii exigenți?

Cumpărătorii exigenți și nu numai, cântăresc de regulă avantajele și dezavantajele plăcilor ce urmează a fi achiziționate, pentru a se asigura că iau cea mai bună decizie. Plăcile de calitate premium dispun de o mulțime de beneficii, care vă vor face casa să arate elegant și modern. Printre acestea, regăsim:

• Gama de produse de gresie și faianță reprezintă un substituent perfect pentru produsele din piatră naturală;
• Respectă cele mai înalte standarde de calitate;
• Dispun de aplicații multifuncționale;
• Se bucură de o gamă largă de opțiuni disponibile, oferind astfel multiple opțiuni ample pentru fiecare cumpărător;
• Au un aspect încântător, reușind să transforme cu succes spațiul interior, într-unul elegant și rafinat;
• Își păstrează aspectul de nou, o lungă perioadă de timp;
• Sunt ușor de curățat și întreținut;
• Oferă o valoare estetică însemnată.

Atunci când doriți să adăugați un strop de personalitate locuinței, alegeți modele de gresie și faianță interesante și elegante pentru zona de bucătărie, living sau baie. Plăcile ceramice reprezintă cea mai bună modalitate de a obține acel impact vizual grațios și elegant. Plăcile ceramice sunt durabile, dispun de un design la modă și sunt ideale atât pentru placarea podelelor, cât și a pereților.

Cumpara doar o data marfa de care ai nevoie! Nu cumpara ieftin ca sa cumperi de doua ori pentru a obtine un proiect bun fara greseli!

Este întotdeauna dificil să rezistam in fata unei oferte de pret care pare a fi o afacere, iar atunci când faci cumpărături pentru placi ceramice de gresie si faianta portelanata rectificata, posibilitatea de a economisi bani poate fi foarte tentantă.

Cel mai probabil un model ieftin nu o sa iti mai placa dupa o scurta perioada sau dupa ce ai vazut un alt proiect la care placile ceramice au fost alese dupa criterii de calitate si design si nu dupa pretul mic din oferta.

 

Cu toate acestea, bunurile ieftine sunt adesea ieftine dintr-un motiv … și asta pentru că, de obicei, nu sunt ceea ce ar trebui să fie.

Acesta este în special cazul plăcilor. Cumperi plăci ceramice ieftine de gresie si faianta înseamnă adesea că veți avea plăci de calitate comercială inferioară. Destul de des, oamenii ajung să plătească de două ori, deoarece trebuiesc să înlocuiască prematur totul.

Desigur, este minunat să obții o ofertă bună și nu există niciun motiv pentru care să nu găsești niște plăci de înaltă calitate la un preț competitiv. Dar există o diferență foarte mare între a economisi niște bani și a plăti prețuri inferioare pentru ceva care nu se va măsura. Aici, la Gresie Premium, vă garantăm că puteti cumpăra calitate buna cu bani putini, in permanenta dorim sa obtinem cele mai bune conditii pentru cea mai buna calitate. Nu trecem produsele de calitate comercială ca fiind de calitate „premium”. Invităm TOȚI clienții să vină la showroomul nostru pentru a verifica singuri plăcile, apoi să viziteze concurența noastră și să facă același lucru pentru a aprecia cu adevărat câtă diferență există între plăcile de calitate premium reală și plăcile de calitate comercială de calitate slabă la preturi mici si atractive.

Din păcate, în calitate de client, nu veți putea vedea întotdeauna „stocul” altui furnizor, deoarece unii dintre concurenții noștri (care pretind că sunt importatori direcți) nu au stocuri și cumpără totul „grad comercial”. Acesta este singurul mod în care își pot menține prețurile.

Doar un importator direct ca Gresie Premium are control total asupra calității a ceea ce vinde.

Atunci cand cumparati Gresie si Faianta uitativa cu atentie la placa cat si la specificatiile acesteia. (nu toti vanzatorii dispun de specificatiile tehnice complete ale produsului)

Daca ati obtinul o mostra de placa ceramica ieftina va invitam sa o comparati cu placile din colectiile noastre. Cu siguranta veti observa multe diferente.

Atingand si vazand indeaproape colectiile de Gresie si Faianta de la Gresie Premium vă oferă o idee mult mai bună despre ceea ce cumpărați și vă permite să atingeți și să simțiți calitatea.

Imaginile pot fi foarte ușor de manipulat pentru a prezenta plăcile în cea mai bună lumină a lor, dar atunci când primiți produsul în mâinile dvs., acesta se poate simți subțire și fragil și arata slab finisat. Este mult mai ușor să judecați calitatea unei placi ceramice odată ce o puteți ține, astfel încât obținerea unui eșantion este o modalitate excelentă de a vă asigura că plătiți pentru ceva substanțial.

Un alt motiv foarte bun pentru a solicita un eșantion este acela de a se potrivi mai exact cu faianța. Există o mulțime de factori care pot influența culoarea unei imagini pe ecranul computerului, iar culoarea reală poate varia semnificativ. Plăcile ceramice vor avea întotdeauna o variație naturală a culorilor și a designului, dar un eșantion vă va oferi o idee despre nuanța aproximativă la care vă puteți aștepta – ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „culoarea de bază”

Cunoaște-ți evaluările:
Nu toate plăcile sunt potrivite pentru toate scopurile; așa cum v-ați aștepta, cele care trebuie să fie mai robuste sunt în mod normal mai scumpe. Prin urmare, cumpărarea unei plăci mai ieftine poate însemna că achiziționați ceva care nu este potrivit pentru scopul dorit.

Un comerciant de încredere ar trebui să vă poată explica întotdeauna dacă țigla pe care doriți să o cumpărați este potrivită pentru ceea ce doriți. Cu toate acestea, comercianții pot încerca să vă convingă că achiziționarea de plăci mai ieftine de la ei va avea aceleasi rezultate ca si una de calitate – TOTAL GRESIT.

Nu cumpărați plăci care nu se potrivesc scopului dvs. – personalul de vânzări Gresie Premium va stabili întotdeauna la ce intenționați să utilizați plăcile și vă va face recomandări în funcție de alegerea dvs. Preferăm să pierdem o vânzare decât să vă vindem ceva care nu credem că este potrivit pentru aplicația dvs. În cele din urmă, dacă un client alege să-și ia propria cale și să nu urmeze îndrumările noastre, vom respecta alegerea lor.

Ceramica vs. Porţelan:
Ceramica nu este absolut aceeași cu porțelanul. Ceramica este, în general, mai ieftină decât plăcile de porțelan. Deși pot arăta identice, cu siguranță nu vor fi la fel de durabile și se pot distruge foarte repede dacă sunt utilizate incorect. Plăcile ceramice sunt mult mai slabe decât plăcile de porțelan și nu posedă aceeași suprafață rezistentă la zgârieturi.

Există o serie de evaluări diferite pentru ceramică, ceea ce face ca terenul să fie un pic minat pentru a determina adecvarea. Mai jos, există o scară de evaluare a industriei concepută de Institutul Porcelain Enamel care stabilește utilizările adecvate:

Scor PEI: (acest scor poate fi manipulat de fabrici care nu sunt certificate, conforme si/sau promoveaza produse ieftine)

• Clasa 1: fără trafic de picior, recomandat numai pentru utilizarea pe perete
• Clasa 2: trafic slab, recomandat pentru utilizarea pereților și a pardoselilor din baie
• Clasa 3: trafic ușor până la moderat, potrivit pentru blaturi, pereți și locuri în care se anticipează un nivel normal de trafic pe jos
• Clasa 4: trafic moderat până la intens, recomandat pentru toate tipurile de utilizare rezidențială, precum și pentru aplicații comerciale ușoare instituționale sau medii
• Clasa 5: trafic intens până la foarte intens, recomandat pentru toate tipurile de utilizare rezidențială, precum și pentru aplicații comerciale și instituționale grele.

Placile portelanate nu vin în mod normal cu un rating PEI, deoarece este în mod natural super-puternic și se încadrează automat în clasa 5, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de utilizare.

Plăcile ceramice mai ieftine sunt mai susceptibile să cadă în capătul inferior al scalei PEI, ceea ce, după cum arată ratingurile de mai sus, le face improprii pentru multe utilizări. Plăcile porțelanate sunt în mod natural mai dure, ceea ce le face o alegere mult mai bună pe termen lung.

Feriți-vă de glazuri ieftine
Indiferent cât de bună este calitatea plăcii, o suprafață ciobită care expune o culoare contrastantă dedesubt poate distruge întregul aspect.

Plăcile de porțelan sunt fabricate în principal cu ceea ce este cunoscut sub numele de culoare „corp întreg/full body/colorat in masa”. Aceasta înseamnă că au aceeași culoare la suprafață ca dedesubt, oferind din nou o anumită protecție în caz de deteriorare sau ciobire.

Plăcile de ceramică arată frumos la suprafață, dar aveți grijă, daca le ciupiți pot arăta îngrozitor

Plăcile ceramice sunt adesea vitrate, acest lucru implică în mod normal un strat de sticla topita care este coapta la suprafața placii. Acest sistem de obtinere a luciului nu este cel mai potrivit deoarece poate crea imperfectiuni si diferente ale reflexiilor.

Cea mai recomandata placa cu un luciu de calitate si rezistenta in timp este cea portelanata Polisata obtinuta prin procese tehnologice complexe care permit efectul de luciu si oglindire de foarte buna calitate.

Gama de culori poate fi uimitoare, dar dacă este ciobită, contrastul dintre suprafață și faianța de dedesubt poate fi uimitor. Ceramica are, de obicei, un „corp roșu” sau „corp alb” – cu excepția cazului în care plăcile dvs. au exact aceeași culoare ca și corpul (placile portelanate), veți vedea o zgârietură sau un cip ca un semn roșu sau alb.

Din acest motiv, glazurile sunt de obicei cel mai bine de evitat, cu excepția cazului în care puteți fi siguri, deoarece riscul de așchiere sau deteriorare este minim. Gresie porțelanată cu corp întreg/full body/portelanata in masa oferă un finisaj de calitate superioară și înseamnă că pereții băii sau pardoseala bucătăriei nu vor arăta uzate și neclintite dacă vor bate.

Concluzie

Indiferent dacă decorati o baie sau înlocuiți pardoseala unei bucătării, va exista un deranj considerabil cauzat de lucrările de montaj. Nu riscați să plătiți de două ori și să treceți prin toate necazurile și durerile de inimă doar pentru a economisi; o placa ceramica de calitate slabă nu va rezista niciodată testului timpului. Asigurați-vă că obțineți produsul potrivit pentru aplicația potrivită și căutați cu adevărat.

Vino și viziteazane la Gresie Premium dacă vrei să vezi fizic colectii de placi ceramice rectificate de calitate cu certificari si omologari specifice.

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Placile de gresie si faianta de calitate sunt cea mai buna alegere pentru amenajarea unei bai ca baie de apartament, baie matrimoniala, baie de serviciu, baia copiilor, baia restaurantelor si bai si spatii publice, gresie sauna, gresie piscina, gresie faianta toalete, etc.

Placile ceramice portelanate rectificate de gresie si faianta sunt cautate pentru amenajarea camerelor de baie. Placile ceramice sunt solutia ideala si garantia unei constructii rezistente sunt placi de gresie si faianta rezistente, sunt usor de instalat, si usor de mentinut in timp.

Despre gresie Gresie si Faianta de calitate modele bai modele deosebite modele living calitate anti alergic rezistenta trafic durabilitate

Gresie ieftina faianta ieftina vs Gresie calitate faianta de calitate premium. Gresie pret mic faianta pret mic. Gresie faianta pret corect. Gresie scumpa Faianta scumpa.

In cataloagele din sectiunea Cataloage a siteului nostru regasiti propunerile designerilor renumiti la care fabricile de gresie si faianta au apelat pentru realizarea unor propuneri de modele de bai, modele de design interior, modele de living, modele gresie si finisaje pentru camerele de copii, modele gresie pentru dormitorul matrimonial, toate au gresie și faianță, modele actuale din gama premium, plăci de cea mai bună calitate, cu design modern, produse în Italia cu cele mai moderne tehnologii si reprezinta trendurile 2021.

Placile ceramice pot avea aspect lucios aspect mat aspect marmura polisate gresie aspect lemn faianta portelanata 3D aspect modern, din gama premium.

Gresie faianta ieftina vs Gresie faianta de calitate premium. Gresie faianta pret mic. Gresie faianta pret corect. Gresie Faianta scumpa.

In showroom gresie faianta Gresie Premium regasiti numeroase modele aflate in cataloagele de gresie si faianta pe care le puteti admira zilnic L-D 9-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *