Blog

Cum alegem parchet mocheta sau gresie

ai idei avem solutii

gresie parchet sau mocheta

alegem impreuna cea mai buna solutie

ALEGEREA CELEI MAI BUNE PARDOSELI PENTRU CASA TA

Opțiuni de pardoseală
Înlocuirea podelei poate ridica instantaneu aspectul general al casei tale. Cu toate acestea, alegerea celei mai bune podele pentru dvs. nu este la fel de simplă precum selectarea celei mai bune opțiuni sau celei mai accesibile. Mai mulți factori, cum ar fi umiditatea, durabilitatea și ușurința întreținerii, ar trebui să fie luați în considerare în decizia finală. Iată primele 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi podeaua potrivită pentru tine.

MOD DE VIATA
Dacă aveți copii și, sau animale de companie, știți deja că un material de pardoseală foarte durabil poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. Probabil că veți dori să evitați un lemn masiv de esență tare care se poate zgâria cu ușurință și să optați pentru ceva mai rezistent la uzură, cum ar fi plăci ceramice gresie, parchet laminat sau vinil de lux.

LOCALIZARE ÎN CASA DVS
Pardoseala potrivită pentru dvs. va depinde, de asemenea, în mare măsură de încăperile în care le instalați. Este deosebit de important să rețineți dacă pardoseala va fi într-o zonă cu umiditate ridicată sau predispusă la umiditate din casa dvs. Iată câteva exemple de încăperi care au considerații specifice de luat în considerare la pardoseală:

BAIE
Pardoseala băii trebuie să fie potrivită pentru condiții umede și umede și pentru expunerea regulată la apă. Vă recomandăm să alegeți dintre gresie, vinil de lux sau podea din foi de vinil pentru durabilitate și rezistență maximă la apă.

BUCĂTĂRIE
Bucătăria dumneavoastră are nevoie de pardoseală suficient de puternică pentru a face față traficului pietonal intens, vărsărilor frecvente și schimbărilor de umiditate. Parchetul laminat, parchetul de lemn de esență tare, gresia și podelele de vinil de lux sunt opțiuni excelente. Veți dori să evitați materialele pentru podea, cum ar fi covoarele naturale.

SUBSOL
În funcție de cât de constantă este temperatura, puteți alege majoritatea tipurilor de pardoseală pentru subsol. Cu toate acestea, dacă subsolul dumneavoastră se confruntă cu schimbări drastice de temperatură de la sezon la sezon, evitați instalarea lemnului de esență tare care se va extinde și se va contracta pe măsură ce temperatura crește și scade.

ÎNTREȚINERE
Acest factor este mai mult o preferință personală atunci când luați o decizie. Orice pardoseală – chiar și cea mai puțin durabilă – poate fi folosită timp de zeci de ani dacă este întreținută corespunzător. Dacă ușurința întreținerii este o prioritate de vârf pentru dvs., orice formă de vinil sau laminat de lux este calea de urmat.

Dacă prioritatea ta principală este aspectul final față de nivelul de întreținere al noilor tale podele, nimic nu se poate compara cu aspectul atemporal al lemnului tare masiv. Pentru ca lemnul de esență tare să arate cât mai bine, va fi nevoie de curățare frecventă și de protejarea zonelor cu trafic intens cu covoare pentru a preveni zgârierea. Aflați mai multe despre întreținerea adecvată pentru a prelungi durata de viață a noilor podele aici.

După ce v-ați gândit la ceea ce aveți nevoie, puteți alege materialul de pardoseală care se potrivește stilului și preferințelor dvs. Iată un rezumat al fiecărei pardoseli pe care le deținem și avantajele fiecărei opțiuni.

COVOR
Covorul este o opțiune de pardoseală preferată de mult timp pentru proprietarii de case, în special pentru dormitoare. Îl recomandăm oricărei persoane a căror prioritate este confortul și accesibilitatea.

Avantajele covorului:
A avea un covor în casa ta poate crește izolația și reținerea căldurii în timpul iernii, economisind bani la costurile de încălzire an de an.
Proprietățile izolatoare ale covorului vă ajută să vă faceți casa mai izolată fonic, ceea ce este util atunci când locuiți într-un apartament sau când aveți copii mici care aleargă.
În medie, mocheta este mult mai puțin costisitoare decât multe alte materiale populare pentru pardoseli.

Gresie
Gresia este o alegere populară pentru zonele cu trafic intens și predispuse la umezeală din casă, cum ar fi băi, bucătării și intrări.

Avantajele gresiei:
Vine în multe finisaje, dimensiuni și materiale din care să alegi.
Gresia este foarte rezistenta. Chiar și petele și ciobirea pot fi atenuate printr-o întreținere și etanșare corespunzătoare.
Cu gresie, aveți opțiunea de a o instala pe o pardoseală încălzită radiantă, astfel încât să poată fi încălzită pentru un plus de confort în acele luni reci de iarnă.

PARCHET LEMN MASIV tare natural și prelucrat
Recomandăm lemnul de esență tare oricui dorește un aspect atemporal care nu se va demoda niciodată și rentabilitatea investiției pe termen lung. La GRESIE PREMIUM, oferim atât lemn masiv, cât și lemn de esență tare, într-o varietate de culori și finisaje clasice sau moderne.

Avantajele lemnului tare:
Este o investiție excelentă pentru valoarea casei tale. Podelele din lemn de esență tare își păstrează valoarea pe durata de viață și pot chiar crește valoarea de revânzare a casei dvs., dacă decideți să o vindeți în viitor.
Lemnul tare poate fi restaurat. Oferim lemn de esență tare finisat pe șantier pentru a readuce strălucirea podelei tale existente.
Disponibil într-o mare varietate de finisaje și lățimi. Unul dintre numeroasele avantaje ale podelei din lemn de esență tare este varietatea incredibilă.
VINIL DE LUX (LVT/LVP)
Dacă vă place aspectul lemnului (sau al pietrei), dar nu doriți problemele de instalare, costul sau întreținerea asociată; compromisul perfect ar putea fi podeaua de vinil de lux. Executăm plăci de vinil de lux (LVT) și scânduri (LVP). Diferența principală dintre cele două este că LVP este făcut să arate ca scânduri de lemn, iar LVT vă oferă aspectul de țiglă de ceramică sau piatră.

PARCHET LAMINAT sau Triplustratificat sau stratificat montat lipit sau flotant
toate aceste materiale pot fi o solutie exceptionala pe termen lung

Parchet LAMINAT
Laminatul este o opțiune de pardoseală accesibilă pentru proprietarii de case care preferă o alternativă la covor, dar doresc să evite costul lemnului de esență tare sau al plăcilor.

Avantajele parchetului laminat:
Parchetul laminat este rentabil și ușor de întreținut.
Pardoselile parchet laminat sunt „pardoseli flotante sau plutitoare”, ceea ce înseamnă că pot fi instalate chiar deasupra podelei existente.
Parchetul laminat este rezistent la zgârieturi, ceea ce îl face excelent pentru zonele cu trafic intens.

Foaie de vinil SPC
Pardoseala din foi de vinil SPC este foarte rezistentă la apă și nu va suferi daune chiar dacă apa stă la suprafață pentru o perioadă lungă de timp.

Avantajele foii de vinil SPC:
Foaie de vinil SPC are un design versatil și practic impenetrabil de apă – făcându-l o alegere practică pentru băi, bucătării, spălătorii și alte zone cu umiditate ridicată din casa dumneavoastră.
Spre deosebire de țgresie vinil parchetul SPC  care are cusături care trec între piesele individuale, foaia de vinil necesită asamblare ușoară.

O pardoseală nouă poate fi o investiție majoră, așa că veți dori să vă asigurați că vă echilibrați nevoile cu stilul dvs. Când vizitați showroom-ul GRESIE PREMIUM, veți avea șansa de a vedea materialele noastre de aproape și de a vorbi cu echipa noastră de experți pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune de pardoseală pentru dvs.!

Discutați cu echipa noastră pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de pardoseli sau rezervați o programare la showroom-ul GRESIE PREMIUM astăzi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *