Blog

Modele gresie aspect lemn pro sau contra calitate sau compromis

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

De foarte mult timp, „lemnul” a jucat constant un rol deosebit în viețile noastre și astăzi vom vorbi despre produsul care s-a inspirat din acesta – plăcile portelanate de gresie premium cu aspect de lemn – este una dintre cele mai recente și foarte apreciate tendințe în materie de decor.

In ultimii ani. Modele gresie baie pentru incalzirea in pardoseala, pentru bucatarie, pentru living antialunecare. placi de gresie aspect lemn.

O întrebare care ne apare mereu în minte este „de ce ar trebui să folosim plăci de lemn?

Este buna imitatia de lemn in decorul dvs ?

Bine! Cu stilul deoparte, aspectul din lemn poate invita un anumit simț al naturii, care este dificil de reprodus prin alte feluri de dale. Mulțumită avansurilor tehnologice de astăzi, care pot înfățișa amprente realiste asemănătoare lemnului pe plăci și obligând astfel pe cei mai recenți trendseteri să îi prezinte pe lista lor de favorite. Fiecare produs nou este doar mai bun decât cel precedent, iar calitatea este doar mai bună, datorită imaginilor digitale și metodelor de fabricație de înaltă tehnologie.

Miturile

Durabilitate

Principalele avantaje ale opțiunii pentru gresia cu aspect de lemn este faptul că este mai durabilă față de lemnul real. Este cunoscut faptul că variantele din lemn nu au o suprafață largă de aplicare. Pentru a fi mai precis, să căutăm zonele în care expunerea la apă și umiditate este ridicată, acest tip de condiții pot deforma lemnul și îi pot limita viața. Mai presus de toate, principalul atribut al plăcilor cu aspect de lemn este faptul că acum termitele și găurile vor fi în afara capitolului. Posibilitățile de aplicare pentru plăci cu aspect de lemn sunt nesfârșite, totuși considerați potrivite! Așezați-le în bucătării, toalete și pot funcționa la fel de bine în camera din față sau în cameră și există chiar și exterioare pentru a continua cu ideea în aer liber.

originalitate

Mulți dintre noi credem că țiglele cu aspect de lemn nu au originalitate, dar nu este adevărat. Pentru o finisare autentică a lemnului, trebuie să optezi pentru plăci care vin cu muchii redresate, pentru a fi mai precis, marginile trebuie finisate mecanic. Acest procedeu minimizează chituirea dintre plăci și invită în continuare un aspect uniform și natural, asemănător lemnului.

Răcirea podelei

Cert este că unele avantaje ale lemnului real față de plăcile cu aspect de lemn sunt discutabile, iar unul dintre ele este caracteristicile de răcire. Acest lucru este influențat foarte mult de climatul local, precum și de modul în care îți folosești casa. știm că lemnul natural este foarte capabil să susțină temperaturi moderate și să dea o senzație caldă și confortabilă, dar plăcile cu aspect de lemn nu rămân atunci când vine vorba de a demonstra astfel de proprietăți. Placile cu aspect de lemn sunt cele mai potrivite pentru încălzirea pardoselilor și dacă căutați o astfel de încălzire în pardoseală pe piață, veți găsi multe! Tot ce trebuie să faceți este să așezați dale direct pe partea de sus și să obțineți o podea caldă.

Lemnul se stie inca din antichitate ca este cel mai bun izolator termic astfel ca nu este indicat in zonele cu pardoseala incalzita. Asa ca este bine sa alegeti placile de gresie portelanata aspect lemn de foarte buna calitate si sa excludeti optiunea parchet lemn sau laminat deoarece acesta va trebui montat pe o folie care este un alt izolator termic care face sa pierdem caldura din pardoseala incalzita.

Showroom de gresie si faianta de calitate premium cu o multitudine de modele expuse placi de gresie aspect lemn.

Colmatare

Una dintre provocările majore cu care se confruntă mulți dintre noi este cu lippage-ul, o faianță asemănătoare (mai lungă) poate fi dificilă cu pagina de buze și îndoire dacă există un defect în instalare. Pentru a simplifica acest lucru, trebuie să efectuați procedura corectă de instalare. Alocați un instalator certificat pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita orice daune.

A ieși din stil

Acest lucru a declanșat clienții de astăzi, iar răspunsul la acest lucru este „nu”! În prezent, plăcile cu aspect de lemn sunt una dintre alegerile dominante pe piață. Așa cum am discutat mai devreme, nu numai că includ o mare parte din utilizatori, dar sunt și mai buni zi de zi. Nu este de mirare că plăcile de aspect actual din lemn sunt doar cel mai interesant lucru pe piața de gresie. companiile sunt acum capabile să imite toate cele mai noi tendințe în materie de lemn cu aspect texturat și așa mai departe. Pe scurt, anul viitor va părea distractiv, cu noi opțiuni în curs de pornire

Acum că ați apărut miturile, începeți să vă planificați setările și să renovați proiectul după bunul plac și creați momentul OMG perfect!

Placile de gresie portelanate aspect lemn pot fi combinate cu aproape orice alt model de faianta sau gresie in diverse formate si dimensiuni cu o multime de paternuri disponibile in catalogul de gresie UnicomStarker la capitolul instalare unde se regasesc aceste combinatii de la profesionistii Gresie Premium. placi de gresie aspect parchet.

Modele Gresie aspect Lemn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *