Blog

Gresie si Faianta Chevron, Running bond, English bond, Herringbone, Cobblestone, Basket weave, Pinwheel, Versailles, Metro Style NY, Straight lay

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Orice designer de interior îți va spune că o baie bine proiectată poate spori cu ușurință valoarea casei tale. În plus, întrucât este una dintre cele mai mari zone cu trafic ridicat din proprietatea dvs., în special dacă vă distrați frecvent, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să fie actualizat și să reflecte stilul dvs. de design.

Deși trendul minimalist este sigur că va rămâne popular pentru anii următori, există cu siguranță spațiu pentru a-ți îmbunătăți designul altfel plictisitor de gresie cu un strop de culoare sau un nou model nou care atrage atenția. Dar de unde începeți, deoarece opțiunile sunt interminabile? Există atât de multe culori și stiluri diferite de modele de gresie si faianta de baie din care să alegeți, iar versatilitatea materialului îl face ușor personalizabil. Indiferent dacă doriți să experimentați un design de dale îndrăzneț sau un chenar elegant pentru o actualizare subtilă, căutați aceste idei vibrante pentru inspirație.

Modele Gresie Premium Design si Stil Modern recomandate pentru un proiect reusit gasesti AICI

Pătrat, hexagon, mic sau mare. Opțiunile pentru gresia sunt practic interminabile. Aceste alegeri sunt, de asemenea, extrem de importante pentru decorul casei de lux. Placile pot crea o stare de spirit, pot defini un spațiu într-un spațiu și chiar pot împrumuta o piesă de artă magistrală unei camere. Acesta este motivul pentru care vă ajută să primiți sfaturi de design interior de la un profesionist. Un designer de interior vă poate ghida spre gresia din dreapta.

Dacă nu ați consultat încă un expert, este în regulă. Aceste sfaturi profesionale vă vor învăța cum să încorporați țigla viselor voastre într-o casă pe care o iubiți.

 

Linie dreapta – Straight lay

Straight lay este un model de grilă standard, care este iubit de designeri pentru simplitatea sa clasică. Acest model implică așezarea plăcilor de aceeași dimensiune și aceeași culoare, deci se potrivește perfect de la margine. Liniile care se intersectează sunt apoi umplute cu chit, care poate fi ajustat pentru a se potrivi stilului tău. De exemplu, Fitch in Fawn este bine definit prin linii subțiri de chit alb între fiecare pătrat.
Fitch-Fawn

  • Pro: Aranjamentul in linii drepte este extrem de ușor de montat, deoarece marginile plate se aliniază unul cu celălalt. Din punct de vedere al designului, aranjamentul in linie dreapta nu concurează cu alte elemente dintr-o cameră. Dacă aveți un șemineu de pe podea până la tavan sau oglindă stalucitoare, pardoselile cu gresie dreaptă nu vor depăși aceste puncte de focalizare glamour.
  • Contra: Ca toate plăcile, pardoseala dreaptă necesită un pic de planificare. Deși plăcile folosite în straturi drepte sunt de obicei pătrate, camera dvs. probabil nu este perfect dreapta.

Diagonal placare la 45 grade

Acest model este foarte asemănător cu cel drept, cu excepția faptului că întoarceți plăcile sunt orientate la 45 de grade, astfel încât acestea să formeze o formă de diamant. Cu o gresie portelanata cu aspect de marmură, precum Colectia Cosmic sau Muse in Statuario, modelul în diagonală poate arăta absolut uimitor. Este, de asemenea, un aranjament popular pentru plăci sah, cum ar fi combinația clasică alb-negru.

Blast-Statuario

  • Pro: Modelele în diagonală sunt o simplă răsucire pe linia dreaptă, dar acest unghi ușor face efectul vizual destul de mare. Deoarece ochii urmează marginile ascuțite ale diamantelor înainte și în afară, aranjamentul in diagonala poate face ca o cameră mică să pară mult mai mare.
  • Contra: Nu există margini plane cu un model în diagonală, astfel încât trasarea modelului este un pic mai dificilă decât in linia dreaptă.

 

Running bond & English bond

Cunoscut și sub denumirea de model de cărămidă, legătura de rulare este un alt stil clasic. Capătul fiecărei placi de gresieeste aliniat cu centrul plăcii de deasupra ei, ceea ce creează că se suprapun frumos cărămidă. În legătura engleză, tehnica este aceeași, cu excepția fiecărui rând alternează între gresie pătrată și gresie dreptunghiulară.

  • Pro: Alergarea și legătura engleză sunt perfecte pentru casele mai vechi sau spațiile cu o formă neplăcută, deoarece liniile eșalonate de chituire îngreunează observarea unor imperfecțiuni minore – cum ar fi un perete strâmb sau un scândură de bază.
  • Contra: În funcție de dimensiunea plăcii, aceste modele de cărămidă pot fi prea ocupate pentru spațiul dvs. Folosiți-l cu grijă și numai atunci când doriți cu adevărat să strălucească designul pardoselii.

Herringbone

Herringbone a fost populară în Europa de sute de ani și încă nu trebuie să iasă din stil. Modelul este creat prin așezarea plăcilor dreptunghiulare la un unghi de 45 de grade pentru a forma o formă de V. Deoarece herringbone oferă textura și dimensiunea pe cont propriu, designerii aleg de obicei o placa gresie portelanata de culoare neutră. Gresia de porțelan Cosmic este disponibilă în cinci finisaje tonifiate care vin cu umbrire naturală pentru a reda efectul herringbone.

Pro: V-urile largi acționează ca o săgeată care îți îndreaptă privirea spre exterior, făcând camerele mici să pară mult mai largi. Acesta este motivul pentru care herringbone este popular în băi, holuri și birouri de acasă.
Contra: Herringbone nu este ușor de instalat. În funcție de resurse, un proiectant poate trece cu vederea pe herringbone, cu excepția cazului în care aduce o valoare semnificativă casei.

Chevron

Placile de gresie si faianta portelenata rectificata Stilul de montaj Chevron sunt caracterizate printr un V perfect

Chevron este un model V inversat, fiecare latură întâlnindu-se la punctul fără întrerupere. Rezultatele sunt un model în zig-zag fără sudură, care este popular atât pentru backsplash, placare la baie și zona de lucru bucatarie sau podele.

Chevron poate fi instalat intro multitudine de stiluri si idei care creaza un decor rafinat clasic englezesc.

Cobblestone

Dacă adăugați o faianță pătrată mică la modelul de herringbone, veți primi pietruire. Gresie pătrată asigură o amprentă mai mare care vă permite să întindeți și mai departe herringbone.

Pro: Aranjamentul pietruitor poate fi realizat cu aproape orice mărime dorită, ceea ce înseamnă că puteți realiza modele unice. Într-o casă construită la comandă, acest lucru poate fi suficient de motiv.
Contra: Ca și herringbone, cobblestone nu iartă în timpul procesului de instalare. De asemenea, poate oferi o textură prea mare unui spațiu, motiv pentru care designerii tind să salveze pietruire pentru spațiile în aer liber.

Basket weave – impletitura cos de nuiele

Imaginează-ți un coș țesut care alternează verticale și orizontale. Pentru a obține aspectul acesta cu gresie, două plăci dreptunghiulare sunt așezate una lângă alta pentru a face un bloc pătrat. Următoarea pereche de plăci dreptunghiulare sunt așezate într-un unghi de 90 de grade față de prima pereche. Acest model este repetat pentru a completa un rând. Pe rândul de deasupra, țiglele sunt așezate la fel, dar în direcția opusă, pentru a obține acea „țesătură”.

Pro: Coșul de țesut aduce o mare cantitate de textură și interes pentru podelele tale. Pentru a nu-l copleși, designerii vor face un aranjament de țesut coș cu gresie portelanata mata satinata, precum Cosmic, Muse, Sky. Este, de asemenea, obișnuit să găsiți modelul de țesătură a coșului în mozaic pentru o instalare mai ușoară – un alt bonus pentru design.
Contra: Designul complex este mai potrivit pentru plăci dreptunghiulare mici, ceea ce poate limita utilizarea sa în spații de locuit cu concept deschis.

Pinwheel

Pentru a crea un model cu roată, patru plăci dreptunghiulare sunt dispuse în jurul unei plăci mici pătrate. În mod tradițional, gresia pătrată din mijloc este o nuanță mai deschisă sau mai închisă pentru a crea un contrast atrăgător. În casele de lux, pinul este adesea folosit cu marmură sau faianță din porțelan cu aspect de marmură.

Pro: Acest model de gresie are multă mișcare, care va atrage cu siguranță atenția în designul interior. De asemenea, designerii adoră roata de pin, pentru că mai mulți producători o oferă în mozaicuri precum Mozaicul Cosmic, Muse Sky, korlpion Luxe, Supreme, Pulpis, Pure, Calacatta, Statuarrio.

.
Contra: din cauza întregii mișcări, pinwheel nu joacă bine cu alții. Restul decorului camerei tale va trebui să fie redus în jos, astfel încât podelele tale să poată lua scena.

Versailles

Modelul de faianță Versailles este realizat cu un amestec de plăci pătrate și dreptunghiulare în patru dimensiuni diferite. Designul de podea inspirat francez este adesea creat cu travertin sau o altă piatră. Dar designerii pot obține același efect cu o gresie de porțelan care are un sfumato, cum ar fi Pietra d’Assisi | Cerdomus.

Grigio

  • Pro: Versailles este un model popular în pardoseala de gresie de lux. Poate fi încorporat în interior și exterior, de la bucătării și băi până la terase și pasarele. Deși se găsește cel mai des în casele tradiționale influențate de mediul rural, gresie potrivită face din Versailles un favorit contemporan.
  • Contra: Deoarece Versailles folosește o serie de dimensiuni și forme diferite, calculul semnificativ și atent va intra în plan.Sfaturi pentru design interior pentru gresie pătratăDesignerii aleg adesea plăci pătrate, deoarece pot scoate o tonă de stiluri diferite. Un pătrat mare din porțelan cu un finisaj gri cret se așează perfect într-o casă contemporană, în timp ce un mic aranjament de subteran dreptunghiular alb poate crea farmecul fermei. Gresia pătrată este de asemenea ușor de lucrat, deoarece marginile sunt aliniate și măsurători sunt simple.

Gris-1

Placile pătrate sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni, dar pardoseala începe de obicei în jurul marcajului de șase inci și merge până la 48 de centimetri pătrați. Funcția și sentimentul camerei tale vor dicta care dimensiune funcționează cel mai bine. Pătratele mai mici, de șase inci, sunt de obicei rezervate pardoselilor pentru baie. De asemenea, pot fi utilizate pentru a forma un cadru care definește mai bine o zonă dintr-o încăpere mare.

Cele mai bune modele pentru gresie pătrată:

Linie dreapt
Diagonală 45 grade
Messier
Versailles

Sfaturi pentru amenajări interioare pentru plăci gresie faianta dreptunghiulare Metro Style NY

Aburul plăcii de metrou este ceea ce a pus plăcile dreptunghiulare pe hartă. Au început să apară pe scena designului la începutul anilor 1900, când New York City și-a decorat stațiile de metrou cu o dispunere simplă a legăturilor. Desigur, gresia de metrou este încă o alegere populară pentru design, dar nu este singura modalitate de a încorpora forma alungită. Designerii manipulează adesea dreptunghiul în modele unice de design care adaugă textură pe podelele tale. Veți găsi plăci dreptunghiulare în diferite dimensiuni. Orice ceva mai lung și mai subțire devine o gresie aspect lemn carchet dusumea de scândură, care este o clasă singură.

Cele mai bune modele pentru gresie:

  • Straight lay
  • Diagonal
  • Pinwheel
  • Versailles

Sfaturi pentru amenajări interioare pentru gresie

Placile de gresie cu aspect lemn dusumea scândură au fost practic inventate pentru un singur scop: imitarea podelelor din lemn. Deoarece lemnul nu este întotdeauna practic, tehnologia a făcut posibilă transformarea plăcilor ceramice și de porțelan mai durabile în scânduri asemănătoare lemnului. Privind gresia Cabane, Essence, Wooden | Unicom Starker puteți vedea că estetica este neobișnuită – motiv pentru care mulți designeri folosesc plăci de gresie aspect esente lemn în renovările casei lor.

Natural-1

The best patterns for plank floor tile:

  • Straight lay
  • Running bond
  • Herringbone

 

Sfaturi pentru design interior pentru plăci complexe

Hexagoane, octogoni și ovale, oh! Aceste opțiuni netele tradiționale oferă textură unui spațiu alb-clar și vă permit să realizați un mural pe podea. Un designer de interior deosebit de îndrăzneț va asuma provocarea de a pune plăci complicate, deoarece plata este în valoare. Există totuși un singur avertisment. Placile în formă ciudată își creează propriul model de gresie, motiv pentru care le găsești de obicei într-un mozaic.

Simplificați-vă alegerile de proiectare

Experții de la Gresie Premium înțeleg cât de complicata poate fi alegerea gresiei, motiv pentru care sunt întotdeauna disponibili pentru a oferi sfaturi de design interior. Dă-le un apel astăzi și te vor conduce prin cele mai bune modele de gresie și faianță pentru casa ta.

Vino in showroom-ul Gresie Premium unde te asteapta peste 5000 de combinatii, culori, dimensiuni, finisaje, texturi,  frumos asezate pe expozitoare sau in folderele fabricilor cele mai cunoscute din Italia, nivelul de calitate prezentat fiind unul de inalta clasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *