Blog

Trending 2018, designer expert

După cum am menționat, cel mai tare lucru despre tendințele de pardoseală din placi ceramice portelanate din acest an este aspectul realist pe care producătorii îl pot realiza. Detaliile cu texturi și culori variază în mod excepțional, făcând placile ceramice contemporane moderne să fie una dintre cele mai fierbinți opțiuni de pe piața pardoselilor.

În 2018, veți vedea o mulțime de piese tradiționale din lemn și piatră, cu câteva opțiuni de distracție noi.

Pardoseli aspect lemn

2018 Tile Flooring Trends: 21 Contemporary Tile Flooring Ideas. Discover the hottest colors, textures, finishes and more with this all-inclusive 2018 guide.

Anterior, podele din plăci ceramice erau cunoscute pentru asemănarea sa ascuțită cu piatra naturală. Vedeți, țiglă a stăpânit arta de a deghiza cu mult înainte ca acesta să fie un lucru răcoros sau la modă în podele.

Producătorii de țiglă au originat arta deghizării pe piața pardoselilor, astfel încât nu este deloc surprinzător faptul că aspectul lor natural din lemn natural este cel mai tare lucru pe piața pardoselilor. De fapt, producătorii sunt acum capabili să imite toate tendințele cele mai tari pardoseli din lemn cu aspect texturate și totul.

În 2018, cele mai fierbinți tendințe de textură din ambele tipuri de lemn de esență tare și de lemn sunt de tipul wirebrushed, handcraped și distressed. Toate sunt similare și adesea confundate unul cu altul.

Fiecare textura de lemn vine cu propriul său stil și caracter unic. Placile din lemn nu trebuie să fie întotdeauna aceleași și fiecare dintre aceste trei opțiuni are o calitate deosebită.

Plăcile de lemn cu aspect de lemn arată aspectul zgârieturilor subțiri, intenționate ale firelor, care părăsesc inima “lemnului” expus la suprafață. Aceste imperfectiuni sunt mai liniste si mai consecvente decat aspectul lemnositic sau distrus.
Țiglele de lemn cu aspect rudesc, cu aspect de lemn, prezintă aspectul de zgârieturi lungi, înrădăcinate, cu variații mari între scânduri, făcând fiecare placă individuală să fie artizanală, unică și rară.
Distrugerea plăcilor de lemn este adesea confundată cu aspectul arătat cu mâna. Afișările distruse, totuși, par ca și cum ar fi trebuit să fie foarte uzate. Vă puteți aștepta să vedeți zgârieturi, arsuri, noduri, gauri de vierme și multe altele, oferindu-i un aspect vechi, antic.
Aceste pardoseli din lemn cu aspect texturate din lemn fac ca casa să arate caldă, actuală și costisitoare. Alegerea unei plăci ultra-durabile pe lemn de esență tare vă va oferi un aspect la fel de elegant, cu o fracțiune de îngrijorare și întreținere.

Se va schimba trendul din lemn în anul 2019 și dincolo?
O sută la sută, da! Tigla din lemn este un trend-transformat-clasic care va rămâne în vigoare pentru decenii ce urmează.

Aspect piatra naturala

2017 Tile Flooring Trends: Update your home in style with these tile flooring trends that will stay in style the lifetime of your floor.

Aspectul marmurei a fost in trend dintotdeauna.

Straturile luminoase, curate și elegante de marmură au fost una dintre cele mai fierbinți pietre prețioase pe piața de pardoseli timp de secole. Din păcate, majoritatea oamenilor nu-și pot permite podele de marmură drept în bucătărie. Vreau să spun, dacă poți, invită-mă să vină să gătești alimente scumpe în bucătărie, pentru că sună minunat.

Adevărul este că există un motiv pentru care aspectul de marmură este asociat imediat cu o eleganță rafinată. Ei vin cu un șoc de autocolant.

Nu vă faceți griji; există vesti bune! Producătorii de plăci din ceramică au stăpânit aspectul marmurei și vă aduc într-un material mai puțin poros, mai durabil, mai puțin costisitor și mai accesibil. Este literalmente cel mai bun din toate lumile.

Designul de marmură este deosebit de modern în băi. Acestea fac ca băi dvs. de master arata ca o baie de hotel fantezie sau ceva direct dintr-un palat și le puteți obține la fel de joase ca 1-2 dolari pe picior pătrat.

Marmura este înapoi, iubito!

Va evolua tendința mozaicului din anul 2019 și dincolo?
Desigur. Marmura este atemporală. Dacă investiți într-un aspect de marmură, casa dvs. va fi întotdeauna în stil.

Piatra naturala alte tipuri

Asemănător aspectului de marmură, această tendință nu este cu adevărat nouă. Lemnul natural și aspectul pietrei devin din ce în ce mai populare din cauza creșterii accesibilității.

Arta pietrei este extrem de populara in bucatarii si bai. Cererea continuă pentru aceste aspecte naturale în țiglă accesibilă îi împinge pe producători să meargă dincolo, oferindu-le un aspect frumos de piatră convingător în ardezie, travertin, calcar și multe altele.

Pentru a obține aspectul cel mai oportun al pietrelor, vă recomand să vă lipiți de marmură, calcar travertin, terazzo sau ardezie. Arata curat si elegant, si fiecare va rezista trecerii timpului.

Piatra naturala trece dincolo de  2019 ?
Da. Cu toate acestea, aspectul lemnului probabil va domina piața in următorii 10-20 de ani. Dar aspectul natural de orice fel nu va iesi niciodata complet in stil.

Pardoseli din placi de beton

Observați o tendință majoră? DEGHIZARE!

Cea mai tare tendință de departe este podelele care arată ca ceva ce nu este, iar aspectul betonului nu face excepție.

Aspectul beton se transformă cu adevărat în designul interior contemporan! Placi imense din plăci de beton, blaturi din beton. Acest aspect modern, industrial, se află în trend.

În timp ce aspectul cald, rustic este cel mai proeminent în 2018, există încă o nișă pentru un aspect mai mecanic, detașat. O podea din lemn rustic este perfectă pentru casa familiei dvs., în timp ce o faianță cu aspect de beton este o minunată atingere a unui apartament modern din cartierele exclusiviste.

Tendința de pardoseală a betonului va dura în 2019 și după aceea?
Eh, nu cred. Este la fel de contradictorie cu toate celelalte tendințe calde, naturale pe care le vedem. Ne așteptăm ca aspectul betonului industrial să rămână la modă în următorii câțiva ani și apoi să se oprească atunci când apare ceva nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *