Blog

Bookmaching – noile trenduri de placi in oglinda sau carte

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Bookmatching is the practice of matching two (or more) stone or marble surfaces, so that two adjoining surfaces mirror each other, giving the impression of an opened book.

Bookmatching-ul este practica de a potrivi in oglinda sau carte două (sau mai multe) suprafețe de piatră sau marmură perfect reproduse pe placi ceramice pentru pereti sau podele, astfel încât două suprafețe alăturate se oglindesc, dând impresia unei cărți deschise.

Acest efect uimitor de Bookmatching este obținut atunci când un bloc de marmură este tăiat în plăci (similar cu o pâine tăiată în felii). Plăcile sunt tăiate și numerotate într-o ordine sistematică (1,2,3, 4 … etc). Rezolvarea de carte înseamnă că prima placă dintr-un bloc este lustruită pe o parte și placa chiar lângă aceea este lustruită pe partea din spate. Dacă aceste plăci sunt dispuse de la capăt la capăt, modelul continuă de la o planșă la alta, fără întreruperi în model. Aceasta creează o impresie de imagine în oglindă, la fel cum aripile unui fluture se reflectă reciproc; potrivirea cărților pare la fel de uimitoare atât în setările contemporane, cât și în cele tradiționale.

bookmatched-marble-smallbone-1-w650h650

Marmura și piatra naturală pot fi un produs scump, întrucât procesul necesar pentru fabricarea acestuia consumă mult timp, necesită cei mai buni profesionisti si cele mai performante utilaje. Tehnica de bookmatching poate fi realizată doar folosind palci de gresie portelanata de cea mai bună calitate, cea care are atribute definitorii de claritate și definiție, precum Statuario Venato, care are o bază albă limpede și câteva linii puternice foarte pronunțate maro / gri. Este un vărul sau mult mai ieftin, Bianco Carrara, nu funcționează bine pentru cartografiere, deoarece este prea împrăștiat și puțin adânc în venatura și culori.

Datorită cheltuielilor colosale de bookmaching, nu o vedem foarte des. Cu toate acestea, la HQ-ul Gresie Premium s-a stârnit o mare emoție în urmă cu câteva sluni, când am făcut primul nostru proiect folosind plăci bookmacking! Tehnologia Inkjet a înregistrat salturi în ultimii ani, iar rezervarea este noul capitol din povestea efectelor de marmură.

Furnizăm plăci de porțelan cu efect de marmură în ultimul deceniu și în fiecare an, continua să se îmbunătățească atât de mult, încât acum, nimeni nu poate spune diferența dintre gresie si lastra de piatra naturala. Am vorbit în detaliu despre avantajele folosirii plăcilor cu efect de marmură, spre deosebire de materialul natural in trecut. Placile sunt mult mai puțin costisitoare, mai practice din punct de vedere al întreținerii și mult mai ușor de fixat decât omologul lor natural. Acum, tehnologia de bookmatching aduce cireasa de pe tort în ceea ce privește producerea plăcilor cu efect de marmură.

Mulți producători de țiglă au experimentat tehnologiile cu jet de cerneală care au ca scop crearea de plăci cu efect de marmură marcate de ceva timp – iar majoritatea nu au reușit. Acum există câțiva furnizori selectați care au lansat produse rezervate, iar preferatul nostru este de specialiștii italieni cu jet de cerneală; sunt foarte impresionante:

IMG_3025

Placile in oglinda au prețuri mai mari decat o placa de aceeasi marime, din cauza costurilor suplimentare de producție, dar credem că merită. Nu este necesar să îmbrăcați o cameră întreagă în acest material, într-adevăr, bookmachul-ul este ca o piesă de artă și ar trebui tratat ca atare; un perete cu șemineu, front de lucru de bucătărie sau o podea mică ar putea fi transformate complet folosind o cantitate relativ mică din acest tip de placa.

Considerăm că bookmatching-ul va fi următorul mare trend din lumea plăcilor.

Deci știi unde l-ai văzut mai întâi … la Gresie Premium

Iată câteva exemple frumoase de bookmatching care să te ispitească …

20150316113656_40075

Book-Matched-Marble-9

book-matched-marble-21

Book-Matched-Marble-6

contemporary-bathroom

Book-Matched-Marble-2

book-matched-marble-41

862bd4a7594b0e1060a5f2e489b2c3a7

book-matched-marble-31

cfc1acbc04450a0c_7340-w500-h400-b0-p0--contemporary-kitchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *