Blog

Gresie si Faianta de calitate modele bai modele deosebite modele living calitate anti alergic rezistenta trafic durabilitate

gresie faianta de calitate gresie ieftina faianta ieftina

Viziteaza colectiile Gresie Premium

Descarca Cataloagele si alegeti modelul dorit noi il vom livra in cel mai scurt timp oriunde in Romania la preturi corecte.

Click aici pentru a vedea toate colectiile noastre si a alege modelul care ti se potriveste.

Colectii gresie si faianta de calitate      cataloage online gresie si faianta      grersie exterior 20 mm    podele flotante gresie si faianta exterior

Placile de gresie si faianta de calitate sunt cea mai buna alegere pentru amenajarea unei bai ca baie de apartament, baie matrimoniala, baie de serviciu, baia copiilor, baia restaurantelor si bai si spatii publice, gresie sauna, gresie piscina, gresie faianta toalete, etc.

Placile ceramice portelanate rectificate de gresie si faianta sunt cautate pentru amenajarea camerelor de baie. Placile ceramice sunt solutia ideala si garantia unei constructii rezistente sunt placi de gresie si faianta rezistente, sunt usor de instalat, si usor de mentinut in timp.

Plăcile ceramice portelanate rectificate sunt un produs durabil datorită naturii lor și a procesului de producție utilizat. Materiile prime utilizate (argile) provin direct de pe pământ și sunt combinate cu apă și foc pentru a crea un produs natural de calitate superioară. Argila este o materie primă naturală ale cărei proprietăți și caracteristici au fost legate indisolubil de dezvoltarea omului de-a lungul istoriei, în încercarea sa de a-și îmbunătăți condițiile de viață și nivelul de confort în habitatul său.

 

CALITATE

În ultimii ani, Plăcile ceramice portelanate rectificate au suferit evoluții majore în toate domeniile. Investițiile industriei de țiglă în cercetare, dezvoltare și dezvoltare au dus la apariția unor produse remarcabile care oferă standarde tehnologice și de calitate maxime.

 

UȘOR DE CURAT ȘI IGIENIC

Plăcile ceramice portelanate rectificate sunt ușor de curățat și sunt extrem de rezistente la murdărie și la toate tipurile de contaminare. Curățarea este ușoară: ștergeți pur și simplu o cârpă umedă peste țiglă și, dacă este pătată cu murdărie sau grăsime, pot fi folosiți agenți de curățare precum un detergent sau înălbitor. În plus, faptul că ceramica este un izolator electric înseamnă că plăcile resping praful atmosferic activ electric, contribuind astfel la un mediu mai plăcut.

 

ANTI-ALERGENIC

Natura inertă și impermeabilă a plăcilor ceramice ajută la prevenirea formării umezelii, factor care contribuie la dezvoltarea coloniilor de germeni și ciuperci.

 

ÎNTREȚINERE SCĂZUTĂ

Odată așezate, Plăcile ceramice portelanate rectificate nu necesită niciun fel de întreținere în afară de curățarea normală. Plăcile ceramice portelanate rectificate sunt ușor de curățat și rezistente la murdărie și la toate tipurile de contaminare.

 

REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

Plăcile ceramice portelanate rectificate oferă niveluri optime de durabilitate în clădiri, datorită rezistenței lor la schimbări bruște de temperatură, agenților umezi și chimici și biologici, precum și durității și rezistenței la zgârieturi. Prin urmare, acestea sunt o alegere extrem de populară pentru utilizare pe fațade, în spații publice, centre comerciale, promenade și bulevarde.

 

TRAFIC

Datorită concentrării sectorului pe inovație, pavajele ceramice oferă astăzi o serie de proprietăți tehnice care îl fac un material de înaltă performanță, ideal pentru utilizare în zonele exterioare cu trafic intens, expuse la niveluri considerabile de uzură și temperaturi scăzute. Aceste produse sunt antiderapante, rezistente la îngheț și pete și sunt, de asemenea, foarte rezistente la lovituri grele. Cunoscute ca „pardoseli cu trafic ridicat”, acestea sunt utilizate în clădiri, construcții mari și proiecte majore de arhitectură.

 

ECO-DURABIL

Doar trei dintre elementele de bază ale naturii sunt utilizate la producerea plăcilor ceramice: pământ (argilă), apă și foc. Ele sunt extrem de rezistente la uzură și, prin urmare, pot atinge cicluri de viață foarte durabile și lungi. Industria cercetează în prezent opțiunile de reciclare pe care le oferă acest material. În plus, utilizarea plăcilor ceramice pe fațade (fațade ventilate) și acoperișuri garantează economii majore de energie.

 

NON-SLIP

Pavajul ceramic oferă finisaje (fără a le afecta proprietățile estetice) pentru a asigura suprafețe antiderapante de înaltă performanță.

 

VERSATILITATE

Plăcile ceramice portelanate rectificate sunt extrem de versatile și pot fi adaptate la orice suprafață. Așezarea plăcilor într-o direcție sau alta și amestecarea și potrivirea formatelor și culorilor permit crearea de spații unice, transformând o cameră obișnuită într-un spațiu de stabilire a tendințelor. Diferitele modele de aspect, texturi și volume permit o gamă nenumărată de opțiuni și rezultate cu adevărat spectaculoase.

 

CĂLDURĂ

Frumusețea, netezimea și căldura plăcilor ceramice sunt perfecte pentru orice anotimp. Combinarea acestui material cu piele sau țesături îmbunătățește numărul de opțiuni de decor, creând setări calde.

 

AMESTECARE ȘI ASOCIERE (CU ALTE MATERIALE)

Combinarea plăcilor ceramice cu alte materiale și elemente decorative precum oțelul, sticla, hârtia, vopseaua, țesăturile, pielea și oglinzile conduc la un număr nesfârșit de posibilități, creând setări atractive și unice.

 

LUMINOZITATE

Lumina capătă formă și corp în plăci ceramice, care îi modelează și modelează prezența. Strălucirea și efectele metalice ale plăcilor ceramice permit jocuri inteligente de lumină, adăugând un sentiment de adâncime, spațiu și mișcare, dând spații la viață.

Cumpara doar o data marfa de care ai nevoie! Nu cumpara ieftin ca sa cumperi de doua ori pentru a obtine un proiect bun fara greseli!

Este întotdeauna dificil să rezistam in fata unei oferte de pret care pare a fi o afacere, iar atunci când faci cumpărături pentru placi ceramice de gresie si faianta portelanata rectificata, posibilitatea de a economisi bani poate fi foarte tentantă.

Cel mai probabil un model ieftin nu o sa iti mai placa dupa o scurta perioada sau dupa ce ai vazut un alt proiect la care placile ceramice au fost alese dupa criterii de calitate si design si nu dupa pretul mic din oferta.

 

Cu toate acestea, bunurile ieftine sunt adesea ieftine dintr-un motiv … și asta pentru că, de obicei, nu sunt ceea ce ar trebui să fie.

Acesta este în special cazul plăcilor. Cumperi plăci ceramice ieftine de gresie si faianta înseamnă adesea că veți avea plăci de calitate comercială inferioară. Destul de des, oamenii ajung să plătească de două ori, deoarece trebuiesc să înlocuiască prematur totul.

Desigur, este minunat să obții o ofertă bună și nu există niciun motiv pentru care să nu găsești niște plăci de înaltă calitate la un preț competitiv. Dar există o diferență foarte mare între a economisi niște bani și a plăti prețuri inferioare pentru ceva care nu se va măsura. Aici, la Gresie Premium, vă garantăm că puteti cumpăra calitate buna cu bani putini, in permanenta dorim sa obtinem cele mai bune conditii pentru cea mai buna calitate. Nu trecem produsele de calitate comercială ca fiind de calitate „premium”. Invităm TOȚI clienții să vină la showroomul nostru pentru a verifica singuri plăcile, apoi să viziteze concurența noastră și să facă același lucru pentru a aprecia cu adevărat câtă diferență există între plăcile de calitate premium reală și plăcile de calitate comercială de calitate slabă la preturi mici si atractive.

Din păcate, în calitate de client, nu veți putea vedea întotdeauna „stocul” altui furnizor, deoarece unii dintre concurenții noștri (care pretind că sunt importatori direcți) nu au stocuri și cumpără totul „grad comercial”. Acesta este singurul mod în care își pot menține prețurile.

Doar un importator direct ca Gresie Premium are control total asupra calității a ceea ce vinde.

Atunci cand cumparati Gresie si Faianta uitativa cu atentie la placa cat si la specificatiile acesteia. (nu toti vanzatorii dispun de specificatiile tehnice complete ale produsului)

Daca ati obtinul o mostra de placa ceramica ieftina va invitam sa o comparati cu placile din colectiile noastre. Cu siguranta veti observa multe diferente.

Atingand si vazand indeaproape colectiile de Gresie si Faianta de la Gresie Premium vă oferă o idee mult mai bună despre ceea ce cumpărați și vă permite să atingeți și să simțiți calitatea.

Imaginile pot fi foarte ușor de manipulat pentru a prezenta plăcile în cea mai bună lumină a lor, dar atunci când primiți produsul în mâinile dvs., acesta se poate simți subțire și fragil și arata slab finisat. Este mult mai ușor să judecați calitatea unei placi ceramice odată ce o puteți ține, astfel încât obținerea unui eșantion este o modalitate excelentă de a vă asigura că plătiți pentru ceva substanțial.

Un alt motiv foarte bun pentru a solicita un eșantion este acela de a se potrivi mai exact cu faianța. Există o mulțime de factori care pot influența culoarea unei imagini pe ecranul computerului, iar culoarea reală poate varia semnificativ. Plăcile ceramice vor avea întotdeauna o variație naturală a culorilor și a designului, dar un eșantion vă va oferi o idee despre nuanța aproximativă la care vă puteți aștepta – ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „culoarea de bază”

Cunoaște-ți evaluările:
Nu toate plăcile sunt potrivite pentru toate scopurile; așa cum v-ați aștepta, cele care trebuie să fie mai robuste sunt în mod normal mai scumpe. Prin urmare, cumpărarea unei plăci mai ieftine poate însemna că achiziționați ceva care nu este potrivit pentru scopul dorit.

Un comerciant de încredere ar trebui să vă poată explica întotdeauna dacă țigla pe care doriți să o cumpărați este potrivită pentru ceea ce doriți. Cu toate acestea, comercianții pot încerca să vă convingă că achiziționarea de plăci mai ieftine de la ei va avea aceleasi rezultate ca si una de calitate – TOTAL GRESIT.

Nu cumpărați plăci care nu se potrivesc scopului dvs. – personalul de vânzări Gresie Premium va stabili întotdeauna la ce intenționați să utilizați plăcile și vă va face recomandări în funcție de alegerea dvs. Preferăm să pierdem o vânzare decât să vă vindem ceva care nu credem că este potrivit pentru aplicația dvs. În cele din urmă, dacă un client alege să-și ia propria cale și să nu urmeze îndrumările noastre, vom respecta alegerea lor.

Ceramica vs. Porţelan:
Ceramica nu este absolut aceeași cu porțelanul. Ceramica este, în general, mai ieftină decât plăcile de porțelan. Deși pot arăta identice, cu siguranță nu vor fi la fel de durabile și se pot distruge foarte repede dacă sunt utilizate incorect. Plăcile ceramice sunt mult mai slabe decât plăcile de porțelan și nu posedă aceeași suprafață rezistentă la zgârieturi.

Există o serie de evaluări diferite pentru ceramică, ceea ce face ca terenul să fie un pic minat pentru a determina adecvarea. Mai jos, există o scară de evaluare a industriei concepută de Institutul Porcelain Enamel care stabilește utilizările adecvate:

Scor PEI: (acest scor poate fi manipulat de fabrici care nu sunt certificate, conforme si/sau promoveaza produse ieftine)

• Clasa 1: fără trafic de picior, recomandat numai pentru utilizarea pe perete
• Clasa 2: trafic slab, recomandat pentru utilizarea pereților și a pardoselilor din baie
• Clasa 3: trafic ușor până la moderat, potrivit pentru blaturi, pereți și locuri în care se anticipează un nivel normal de trafic pe jos
• Clasa 4: trafic moderat până la intens, recomandat pentru toate tipurile de utilizare rezidențială, precum și pentru aplicații comerciale ușoare instituționale sau medii
• Clasa 5: trafic intens până la foarte intens, recomandat pentru toate tipurile de utilizare rezidențială, precum și pentru aplicații comerciale și instituționale grele.

Placile portelanate nu vin în mod normal cu un rating PEI, deoarece este în mod natural super-puternic și se încadrează automat în clasa 5, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de utilizare.

Plăcile ceramice mai ieftine sunt mai susceptibile să cadă în capătul inferior al scalei PEI, ceea ce, după cum arată ratingurile de mai sus, le face improprii pentru multe utilizări. Plăcile porțelanate sunt în mod natural mai dure, ceea ce le face o alegere mult mai bună pe termen lung.

Feriți-vă de glazuri ieftine
Indiferent cât de bună este calitatea plăcii, o suprafață ciobită care expune o culoare contrastantă dedesubt poate distruge întregul aspect.

Plăcile de porțelan sunt fabricate în principal cu ceea ce este cunoscut sub numele de culoare „corp întreg/full body/colorat in masa”. Aceasta înseamnă că au aceeași culoare la suprafață ca dedesubt, oferind din nou o anumită protecție în caz de deteriorare sau ciobire.

Plăcile de ceramică arată frumos la suprafață, dar aveți grijă, daca le ciupiți pot arăta îngrozitor

Plăcile ceramice sunt adesea vitrate, acest lucru implică în mod normal un strat de sticla topita care este coapta la suprafața placii. Acest sistem de obtinere a luciului nu este cel mai potrivit deoarece poate crea imperfectiuni si diferente ale reflexiilor.

Cea mai recomandata placa cu un luciu de calitate si rezistenta in timp este cea portelanata Polisata obtinuta prin procese tehnologice complexe care permit efectul de luciu si oglindire de foarte buna calitate.

Gama de culori poate fi uimitoare, dar dacă este ciobită, contrastul dintre suprafață și faianța de dedesubt poate fi uimitor. Ceramica are, de obicei, un „corp roșu” sau „corp alb” – cu excepția cazului în care plăcile dvs. au exact aceeași culoare ca și corpul (placile portelanate), veți vedea o zgârietură sau un cip ca un semn roșu sau alb.

Din acest motiv, glazurile sunt de obicei cel mai bine de evitat, cu excepția cazului în care puteți fi siguri, deoarece riscul de așchiere sau deteriorare este minim. Gresie porțelanată cu corp întreg/full body/portelanata in masa oferă un finisaj de calitate superioară și înseamnă că pereții băii sau pardoseala bucătăriei nu vor arăta uzate și neclintite dacă vor bate.

Concluzie

Indiferent dacă decorati o baie sau înlocuiți pardoseala unei bucătării, va exista un deranj considerabil cauzat de lucrările de montaj. Nu riscați să plătiți de două ori și să treceți prin toate necazurile și durerile de inimă doar pentru a economisi; o placa ceramica de calitate slabă nu va rezista niciodată testului timpului. Asigurați-vă că obțineți produsul potrivit pentru aplicația potrivită și căutați cu adevărat.

Vino și viziteazane la Gresie Premium dacă vrei să vezi fizic colectii de placi ceramice rectificate de calitate cu certificari si omologari specifice.

Despre gresie Gresie si Faianta de calitate modele bai modele deosebite modele living calitate anti alergic rezistenta trafic durabilitate

Gresie ieftina faianta ieftina vs Gresie calitate faianta de calitate premium. Gresie pret mic faianta pret mic. Gresie faianta pret corect. Gresie scumpa Faianta scumpa.

In cataloagele din sectiunea Cataloage a siteului nostru regasiti propunerile designerilor renumiti la care fabricile de gresie si faianta au apelat pentru realizarea unor propuneri de modele de bai, modele de design interior, modele de living, modele gresie si finisaje pentru camerele de copii, modele gresie pentru dormitorul matrimonial, toate au gresie și faianță, modele actuale din gama premium, plăci de cea mai bună calitate, cu design modern, produse în Italia cu cele mai moderne tehnologii si reprezinta trendurile 2021.

Placile ceramice pot avea aspect lucios aspect mat aspect marmura polisate gresie aspect lemn faianta portelanata 3D aspect modern, din gama premium.

Gresie faianta ieftina vs Gresie faianta de calitate premium. Gresie faianta pret mic. Gresie faianta pret corect. Gresie Faianta scumpa.

In showroom gresie faianta Gresie Premium regasiti numeroase modele aflate in cataloagele de gresie si faianta pe care le puteti admira zilnic L-D 9-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *